Прв однос ти е и вака си испаничена? Па, ако вака се секирај на секој однос, млада од грижи ќе си умреш. Имај сигурен секс и гајле немај потоа. А не сеа вака ќе се тресиш точен бил или не тестот. Инаку тестот е 99% точен. А плус дечко ти не свршил (а како може да пишеш МИСЛАМ дека ни тој не сврши?МИСЛЕШ или НЕЗНАЕШ ? ), па од што сакаш да си бремена ?
Zdravo feminkiii ... Imamm 16 ipol godinii i na 05 03 ovaa godina za prv pat imav seksualen odnos.. prviot pat i vtoriot pat imavme nezastiten seks bez kondom, no sepak toj ne svrsi vo mene... no od koga imav prv seksualen odnos seuste nemam dobieno menstruacija, mi kasni cela nedela mozno li da e sum bremena> zgora na toa pred 4 dena koga imavme seks se skina konodomot no vednas se napiv apce ,,den potoa" ... ve molam za brz odgoooovor od nekoj poiskusen.. Odnapred blagodarna .. <3
hahaha jas se uste nemam odnosi no i seuste mislam deka e rano i mi e strav a ako nekoj ke bide human da mi kaze kakvo e custvoto boli li... ))
^ Индивидуално е, во секој случај не е болка за умирање. Eдит* Не се секирај, сè во свое време, ништо страшно.
А бе нормално е 2 месеци да касне ?????? Од што така ти доцни толку многу ?[/quo па и не ми е прв пат да ми касни вака ми се има слуцено и порано но уште пред да има место за паника дали сум бремена.Сега ми се случи истото но еве ќе чекам да ми заврши циклусот и одам на преглед и така закажав веќе кога бев во паника па ќе видиме шо-како
Здраво да прашам,пред 2 дена имав однос,кондомот се извадил дечко ми сврши надвор ама мал дел од спермата ми беше на задникот,кога видов се испаничив и испив Норлево после 1саат,но потоа дома се бањав и има ли шанси некој сперматозоид да ми влезе во вагината додека сум се бањала,и да останам бремена????Иначе пресметав за плодни денови и не ми биле ама дека некогаш ми касни 2-3 дена па затоа некако не ми е точно.Иначе треба да добијам на 4-5 април и сеа многу ми е страв а имам ПМС веке 3-4 дена.Многу се плашамммм
Немој да се плашиш душо ќе ти дојди, не ти биле плодни денови а и си се напила Норлево бидиси спокојна
А бе дете, Норлево не се витамини, не се кондоми, не е аналгин. Норлево се земаат во случај на ненамерно СВРШУВАЊЕ ВО ВАГИНАТА, а не свршување на задникот. И ако со бањањето се буткаа сперматозоидите во вагината, Боже мили, не ќе бевме 2 милионска држава
Хахаха знам ама психата ме убива,затоа испив Норлево, а што е најтрагично уште се нервирам дали ке добијам или не
Феминки драги, сакам да ве прашам кога почнуваат првите нагони за повраќање ? Последна менструација ми беше на 19 после тоа си имавме односи без заштита, но не свршуваше во мене. Знам дека доколку не свршил во тебе неможеш да останеш бремена, ама другарка ми пред една година остана трудна од предсемената течност во која се нашло некое сперматозоидче. Јас овие денови имам нагони за повраќање, омалаксана сум и чудно се чуствувам. Дали можеби сум бремена за овие 10 дена да се фатило или од претходно но сепак сум добила, зошто знам дека некогаш и тоа се случува? Ама па од друга страна нели е рано за било какви знаци за бременост а и рано е да направам тест. И да си кажам дека со дечко ми т.е. вереникот си живееме заедно така да би била пресреќна и да сум останала бремена
ја направив ли грешката на животот???? на 17 имавме незаштитен секс со дечко ми, не сврши во мене, ама по некое време без да се измие имавме повторно секс. За 4-5 саати јас добив...ама од вчера наваму што и да изедам, ке го повратам, и затоа малку ми е страв Колкави се шансите за бременост??? Можно ли е за недела ипол да се појават симптоми? ужасно ми е... а уште повеке дека сум му лута на клошаров, па сама го трпам ова
Без паника. Се уште е рано за симптоми. После доцнење на наредната менструација думај се, сега опушти се.
и еве пак јас... луѓе престрашена сум... деновиве само повраќам, мн ми е лошо. Јас мислам дека не би требало да сум бремена зашо добив за кратко време, ама.... пострашна ми е помислата дека ако сум бремена никој нема да ми дозволи да абортирам, ни моите, ни дечко ми, а јас не сакам уште сега домаќинка да станам. Ако ми е коа не знајав да се запрам на време
А ај доста ако сакаш. Рано е за симптоми, и да има нешто олку рано нема да ти каже. И опушти се малце, зашто се што ти се случува ти е сугестивно. Се разбираме?
Па нели си добила ? Повраќањето сигурно не ти е од бременост ! Ако толку многу си исплашена направи тест или оди на гинеколог или провери преку крв дали си бремена.