Mi docni veke 20 dena a pred 21 den imav odnosi so mojot decko. Imam nekoi simptomi kako glavobolki bolki vo dolniot del od grbot i meseto. Gadenje spienje i taka natamu.. Decko mi veli deka ne e mnogu sigurem vo sebe.. Sto mislite dali ima moznost da sum bremena???
Ste imale odnos den pred terminot za pocnuvanje na ciklus, taka sto dokolku si bremena, zacnuvanjeto e od nekoj prethoden odnos. Da, docnenje od 20 dena moze da znaci bremenost. Napravi si test.
Ja sum nova na Femina neznam kade da se obratam a mi treba vasha pomosh... So partnerot imav odnos na 22 juli trebashe da mi dojde na 18-ti avgust a vekje mi docni 8 dena. Stomakot go chuvstvuvam kako poduen, malku mi se gadi no nemam vrtoglavica. Dali e mozno da sum bremena... Mi treba vasha pomosh... VE MOLAM
Kupi test od apteka, postoi moznost da si bremena, no spored navedeniot datum ne ke da e od toj odnos, tuku od drug, koj mozebi poradi nekoja pricina ne go smetas za rizicen, no bi mozel da bide. Tie simptomi moze, no i ne mora da znacat bremenost, sepak za da bides sigurna, napravi test.
Zdravo! Imav zastiten odnos na 13 juli se bese okej potoa na 17 juli dobiv najnormalno kako insekogash menstruacijata ne mi e redovna sega sme 27 avgust seuste nemam dobieno sto mislite dali stanuva zbor za bremenost ?
Неее, ако убаво си добила и нормална менструација нема шанси. Тие што добиваат не е класична туку оскудна и кафена многу малку што и обично не трае 5 дена.
Denes imav odnos ...a denes ili utre treba da mi dojdi..postojat li shansi za bremenost ili da mi kasni?