Здраво, Последен однос ми беше пред 11 дена, апче за ден потоа пиев пред 10. Немав никакви симптоми до денес кога почнаа да ме болат градиве многу (знам дека тоа може да е знак и за добивање). Треба да добиам за 4-5 дена, утре да направам тест ми е премногу рано? :/
10 дена сум под стрес сакам да се смирам, но градиве денес почнаа ужасно да ме болат како никогаш до сеа.
Vo mene beshe 10..20 sekundi ..posle toa po 2..3 min svrshi na mene potochnoo na zadnikot na gorniot dell..na mene imav gakji..
Lugjee ve molam.nekoj da mi.kazhe neshto dali mu se sluchilo neshto slichno (malku sum.dosadna no ispanichena) znachi napomenav porano na 13.07 imav odnos na 17.07 dobiv normalna menstruacija sega sme 01.09 shto.znachi cel.mesec ne sum.dobila imav zashtiten odnos nishto ne ni privleche vnimanie deka ssme.napravile neshto pogreshno no ete chitam neshto i.me.izluduva veli deka pred bremenost sledi posledna menstrucija me molammm kazete.sto se sluchuva 18 godini imam
Ако си имала заштитен однос, имаш друг проблем. Закажи на гинеколог. Тука никој нема да ти каже што ти е..
Taa menstruacija koja moze da se pojavi po bremenost, ne e so isto vremetraenje i obilnost, duri ne e nitu menstruacija, no poradi toa sto najcesto taa pojava se poklopuva so terminot na menstruacijata, opsto e prifatena kako takva, a se raboti za implantacisko krvarenje. Ti si imala normalna menstruacija, a od druga strana, odnosot bil zastiten i vo neplodni denovi. Ne misli na bremenost, tuku pojdi si na pregled, za da se utvrdi pricinata sto tolku docni ciklusot.
Некоја тука се ебе у уше, али и свршува на рамо, па останува трудна, а други 10 години чекаат да забременат....Нема правда на овој свет.
Ne se onaduvavme ko sho treba...ama posle toa se oblekov jas i mi svrshe na zadnij ali gakjite mi bea kako tanga namesteni
Девојки, читав страници назад и да ми одговори некоја може? Затемнувањето и болките на брадавиците кога се појавуваат? Изначитав се, но сите пишале различни времиња. Фала, имајте убав ден
Dali e mozno 11 dena posle ovulacija da se zabremeni? dobiv 4 dena pred tocniot datum sto treba i ne mi e kako sekoj mesec tuku posvetlo ?