Ми треба ваше мислење... Со дечкоми имав секс со кондом (како и секогаш) и не свршува во мене туку секогаш надвор од мене. Имав и испити за полагање нормално стресови ама веке 6 дена ми касни и нормално паника ама немозжам веке да чекам незнам дали да правам тест а после си викам зашто тест кога не сврши во мене ....хелп
Мали но постоечки ш Не треба тест кога си сигурна и си имала заштитен. Доколку не ти дојде уште некој ден посети гинеколог и ке ја дознаеш причината.
Заборавив да напоменам дека имам и болки во јајниците што до сега не сум имала пред да добијам и малку бело прање. Дали може да сум настинала или од стрес?
Не се секирај толку си имала испити и стресови. Плус сте имале заштита и дечко ти правел coitus interruptus, што значи дека шансите да си бремена се многу мали. Сепак ако не ти дојде за една недела оди на гинеколог да провериш.
Белото прање е ран знак на бременост или дека треба да ми дојде.?... Ми касни веќе 3ден а бело прање имам во изобилство..
Како бе може 11 дена после овулација да се забремени? Што ќе оплоде тој сперматозоид? Бело прање може да се јаве и пред да ти дојде и во бременост. Направи си тест ако не си сигурна.
Od Sofija Bugarija moze da si zemete apcinja za abortiranje 2600 den bea pred 4 god.Ova drugarka bese bremena pred 4 god u prv ili vtor mesec bese i taka abortirase So devojceto ne se druzam veke i nemam drugi detali za da me prasuvate u lp posle kazav samo ako imate nekoj u bugarija moze da vi pratat nea bratucedka i gi prati od tamu
Во секој случај, апелирам да не земате апчиња од било каде, а уште помалку да ги испиете без надзор на гинеколог.. Последиците можат да бидат и фатални.
Devojki nie so soprugo veke 1god nemozeme da dobieme bebush, Ispitano nie se, se e vo red osvem mojata slaba ovulacija. Piev klomifen no dzabe, ovaj mesec veke 5-6dena dobiv slabo krvarenje, a men ne dobiv veke 12dena.Napraviv test (zedov najeftin od 50den, go napraviv vo tekot na deno bese negative) kazete mi Dali imam sansa da sum bremena? Ili tocen e test?
ne znam detali najiskreno ova bese pred 4 god togas imav 18 drugarkava 17 ne sakav mn da ja rasprasvam so kako samo znam deka gi ima tamu i deka bratucedka i gi prati i znam so cena se zoso tolku pari se pozejmi od druga drugarka.I znam krvavase skoro cela nedela i cela nedela imase bolki i ne stanuvase od krevet od bolki ama toa e toa tolku znam