Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. QueenP

QueenP Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2016
    Пораки:
    706
    Допаѓања:
    5.230
    Од стрес ти касни,дај олабави малку направи тест уште денес не се мачи без врска. Баш на прв школски ден таква психа да те мава не е лесно.

На IM.TMKQ, MissSpark, mariz и 2 други им се допаѓа ова.
  2. black_lover

black_lover Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    104
    Во четврток ќе направамм...тоа ќе биде 7ми ден после односот...2 ќе земам

3. orhideea

orhideea Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2011
    Пораки:
    5.991
    Допаѓања:
    66.495
    7 ми ден после односот нема да ти покаже тестот точно, тест се прави после 14 дена од ризичниот однос.

На forumce и biGirl им се допаѓа ова.
  4. Ruza1234

Ruza1234 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2017
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    8
    16 години и се сексате без заштита БРАВО

На biGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  5. black_lover

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    104
    Ke zemam eden na 7mi eden posle 14tiot den

Последна измена: 4 септември 2017
  6. Annence

Annence Активен член

Се зачлени на:
    16 август 2017
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    12
    Mene ne mie jasno... Kako mozi be DA imate seks bez kondom? I kako mozi na site da mu vervate? Pred da legnis treba da razmislis malce (bez razlika Dali tie decko ili nekoj za eden den) kolku si sigurna deka ne svrsi vo tebe? Kolku si sigurna Dali ima nekoja infekcija toj? Coveceee 21 vek sme denes na maz ne mozis da vervas a ne na decko.. Pff... Sho e ova na sskoe ke se tresam Dali mi kasni? Odi tamu uzivaj kupi kondom I raet glata. Jas se molam za bebe a veke 27god imam, ti na 16 se tresis I na kraj NE SE DAVA PIC*A NA SEKOJ :)

7. macka91

macka91 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 ноември 2013
    Пораки:
    4.342
    Допаѓања:
    76.693
    @black_lover место да се молиме овде сите да добиеш, можеш да си посетиш гинеколог и да видиш што е работата. Втора работа може да почнете да користите заштита сигурно си слушнала за кондом. Ќе ти оставам слика да те упатам да видиш што е тоа и како се користи. Се надевам дека ќе ти дојде во скоро време, ако ништо друго барем паметот.

На marta993, YoungandBeautiful, Yowannty и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Annence

Annence Активен член

Се зачлени на:
    16 август 2017
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    12
    I iskrena da bidam treba da vidite|| PA poslee ke razmislite Dali uste ednas ke legnuvate taka.. Pozz

9. Antolinaa

Antolinaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2012
    Пораки:
    2.944
    Допаѓања:
    18.256
    Ова е sci-fi за повеќе од пола што прашуваат.
    Мисловна именка. Имам приметено секој месец едни исти прашуваат и се притресуваат.

Ако не им се даваат 80 ден за Дурекс ( на Макпетрол бензискана се толку, во Кам и Стокомак исто) купете си од по 10 денари и чао пријатно, мирна главата.

На Annence и macka91 им се допаѓа ова.
  10. black_lover

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    104
    Fala vi na site...
    Mmene seuste mi nema dojdeno..skoro 5ti den..gradite me bolat na momentii i dolniot del od stomakot ko kje lezhsm na stomak...

Sho saka neka bidee samo bremena neka ne summ...
    Vo posledno imam i poduen stomak i gasovi

A za sleeden pat......kje razmislam dali kje ima za brzo

Последна измена од модератор: 4 септември 2017
    На Annence му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Annence

Annence Активен член

Се зачлени на:
    16 август 2017
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    12
    Toa se Mila simptomi na bremenost

N
    e da razmislis treba da mislis kolku Mala se davas I kako se upropastuvas aj so legna OK, ama bez kondom bree bozee

12. black_lover

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    104
    Nemojj da me plasis te molammm...samo po 5 dena posle odnosot simptomii li?????

13. Antolinaa

Antolinaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2012
    Пораки:
    2.944
    Допаѓања:
    18.256
    Аха, до 11 ден после циклус. Ко била надвор полна Месечина. Тој влегол 3 мм, а излегол после 6 секунди. Свршил на грб, 5-6 капки биле. Сè тоа измерено со шублер и штоперица. И сè тоа при анален оти страв ви било од вагинален. Па, магично сте бремени.

Арно Даст рече после еб*ње нема каење.

Кондоми купете си па шо сакате, колку сакате, каде сакате правете си жгжгжгж и жгљуп жгљуп без да си ја акате главата после 2 недели.

На Lolo5 и MagsDestiny им се допаѓа ова.
  14. Annence

Annence Активен член

Се зачлени на:
    16 август 2017
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    12
    PA kaj sekoja razlicno a I edno da znajs, nekoi zeni Imat menstruacija a se bremeni. Sestrami Imase redovna menstruacija (po3-4dena)ke mu zakasnese ama pak ke I dojdess se taka do 6mesec poslee I prekina

15. MagsDestiny

MagsDestiny Популарен член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    2.334
    Допаѓања:
    18.230
    Не и е прв пат, во јуни беше истава песна, и тогаш дури и Норлево пиеше. На 16 години со тие апчиња...

Да не си, ама од кај знаеш дека не си? Не е битно што ти си мерела со штоперица или со што и да било дали бил во тебе 10 или 15 секунди, за беља да се случи доволна е секунда и една капка! И каков е воопшто тој однос, какво е тоа уживање ако треба да се тресеш ај сега влези, ај 2 минути беше внатре излези?

Симптомиве може да се од рана бременост, од пред добивање, од настинка, или да се на психичка база.
    Уште си дете, немаш основна едукација на оваа тема, а секој месец кукаш да не си бремена. Можеби минатиот месец не беше, можеби ни овој нема да си, ама ако продолжиш со вакво темпо уште пред да наполниш 18 големи се шансите да останеш, и што тогаш, ќе кукаш каде и кога да абортираш?

Веќе кога си решила уште на тие години да имаш односи бар биди малку посериозна во врска со сопственото здравје и купувајте кондоми, да му се сневиди па не се ни скапи, а ем ќе те штитат од несакана бременост, ем ќе те штитат од голем број сексуално преносливи болести кои се упорни, долги и тешки, а штетата која тие може да ја остават е поголема и од тоа да останеш бремена!

На forumce му/ѝ се допаѓа ова.
  16. black_lover

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    104

Lugje ne si igrajte majtappo..stavete se na moe mestooo..da vi kasni skork 5 denaaa a na denot koga trebashe da vidojdii imavtee odnosss.....
    da ste tolku maler da zabremenite (skraja dae) od odnos od neceli 10 sek... iako svrsi nadvor.....
    Nevozmozno mi e vekjee nemozam

17. Annence

Annence Активен член

Се зачлени на:
    16 август 2017
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    12
    A so ima jas be srce da te plasam, jas ne te naterav da legnis? Ti baras sovet nie ti davame

Ne si igrame majtap jas od dvaj cekam da ne mi dojdi.. :D

18. Kolumbo

Kolumbo Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2015
    Пораки:
    761
    Допаѓања:
    2.365
    Dobro prasanje

Bolnite i oteceni gradi najcesto se prvi simptomi na bremenost i se javuvaat uste vo prvata nedela na bremenosta. Za razlika od bolkite vo gradite pri PMS, ovie bolki se poizrazeni.

Zatemnuvanjeto na kozhata okolu bradavicite isto e ran simptom, se javuva vo prvata nedela ili okolu 10 dena, kako odminuva vremeto tenot stanuva potemen, a se zgolemuva i dijametarot.

19. black_lover

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    104
    Neka bidat os pred dobivanjeee neka se od toaaa gospodeee temolann...

Za odnosi ponatamu kje razmislan...nemozhi vishe vaka

20. Annence

Annence Активен член

Се зачлени на:
    16 август 2017
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    12
    Da ti kazam mnogu sakam da si trudna da se svestis malce na 16god jas lasting igrav I krienka a ne na sex da mislam. Jas na 21god izgubiv nevinost I toa so soprugo moj. PA ti razmisli. Ne da te silam ili bilo sho, ama stvarno uste ne si ni voopsto razviena ni maka, ni jajnici ni nisto a ti deca ke ragas

На Ruza1234 му/ѝ се допаѓа ова.