Не си бремена. Не е валиден тестот после првите 10тина мин..колку сакаат црти нека излезат. ПЛус па си добила.. На гинеколог да одиш поради себе, ама за ова немаш потреба..
Од предсемената течност се многу мали шансите да се остане бремена, но никогаш не треба да се исклучи можноста. А за тоа дали сперматозоид останал, сперматозоидите изумираат веднаш во надворешна средина.
Zdravo devojki jas pak za sestrami pred nekoe vreme vi pisav deka imala odnos I svrsil vo nea I posle toa prodolzil bas na plodni denovi svrsuval vo nea.. Imase na 2ri oktomvri dobieno sega treba da ima na 30 oktomvri saka da napravi test mislam deka e rano ili ve molam za mislenje ..???
Zdravo devojki sakam da prasam trebese da mi dojde Na 12 ovaj mesec ama eve nisto imavme so mm nekolku pati nezastiten odnos eve tri meseci probuvame imam bolka vo polovinata jajnicite a eve dva Dena I kaj samiot papok imam kako bockanje gradite mi se oteceni I me bolat I isto taka imam iscedok pred 5 Dena napraviv test izleze negativen bev Na kontrola doktorot mi kaza deka imam zdrbeluvanje Na endometriumot inace jajnicite I matkata mi se vo red ama nisto ne mozese da vidi vo slucaj Na Rana bremenost no jas eve uste nemam dobieno no Sega custvuvam I zamor pospanost neznam sto da mislam dali e mozno da sum bremena vo cetvrtok imam pak kontrola kazete mislenje pozz
Шансите за забременување се најголеми во плодни денови... така да. Каснењето на менструација може да ти е од бројни фактори промена на време стрес и слично. Смири се опушти се
Се обидувате да добиете бебе ? Ако свршува во тебе , можно е да си бремена . Јас со првото кога бев бремена , тестот ми покажа негативно , а испадна дека сум била веќе месец дена бремена . Со среќа нека е , можеби се работи за рана бременост , најдобро ќе ти каже докторот . Направи си анализа преку крв , би требало да ти покаже точно .
Zdravo devojki so deckomi imavme seks i mu se izmacka so sperma ii potoa pak imavme seks po 5-10 min Dali mozi da se zabremeni od toaa ve molam pobrzo kazete.
So decko mi imavme vo plodni denovo nezastiten odnos samo edna minuta(samo nekolku pati mi go ukara) i toa na pocetokot na odnosot i potoa vednas toj stavi kondom i prodolzivme taka ,a ne e svrsuval ni nisto tuku na krajot na odnosot svrsi nadvor od mene vo kondomot,i sega veke mi kasni 4 dena a custvuvam simptomi kako pred dovaganje na menstruacija i sega dali e mozno da sum bremena?,ili mozebi e zatoa sto prethodnite 2 meseci mi podrani menstriacijata za 2,3 dena? kazite mi poiskusni..
Па кога веќе свршил во кондом и тоа надвор од тебе како е можно да си бремена ? Има шанси од предсемената течност но тие се многу мали така да не грижи се, ќе прокрвариш за некој ден
pa se mislam zatoa sto mi bese vo plodni denovi i zatoa sto mi kasni a taa pretsemena kako sto znam doaga pri sredina na seksualniot odnos a ova bese samo nekolku pati sto mi go ukara i toa edna minuta A prethodnata nedela bev nastinata i bev na doktor mi zemaa krv i ne mi kazaa nisto u vrska so vakvo nesto mi kazaa deka se si e vo red,dali e mozno i od toa da mi docni od proladenost i nastinka? @babygirl15
Што е тоа ukara? И како 1 минута? Или имате или немате. Оф, оф Замисли ние седиме на пц и ти го гледаме бебето, полот не можеме да го видиме за тоа ќе си одиш на лекар.
samo edna minuta bese seksot bez kondom i ne ni svrsuvase potoa stavi kondom i prodolzivme toa go velam