Девојче сама си кажа дека имаш ПМС симптоми, 3 дена ако ти доцни не значи одма дека си бремена, а не посебно ако 5-6 пати ти го ставил без кондом ( обично предсемената течност излегува на 10тиот пат, затоа гледај секогаш точно да броиш ) .Од предсемената течност можноста е многу мала, така да без гајле
Не сфаќам која е целта и тие 5-6 кога веќе имате заштитени односи. Нека ви бидат од почеток до крај, за доцнењето не мора да значи дека е бременост, но ако помине повеќе од една недела посети си гинеколог. За предсемената никој не може да ти каже, дали во вашиот случај ќе има некоја улога или не.
@Ilina1994 Гледам нон стоп прашуваш дали си бремена, ако ти е целта да се пофалиш кога имаш секс, слободно така пиши си, нема потреба на овој начин постојано да не известуваш
Да, може да се случи нешто...На пример бебе да се случи. Цел секусалнен живот ти го знаеме на памет....Од 2015 па се до вечерва...Од сите совети што си ги добила во последниве 3 години, слободно досега можеше гинеколошка ординација да отвориш и експерт да бидеш.
Епа тогаш наместо да поставуваш прашања тука за една иста работа, земи и малку едуцирај се околу таа тема и ќе ти се разјаснат многу работи. Отвори google и широко ти поле.
многу пати имам отворено и имам налетано на све и свашта премногу информации кои се контрадикторни на едно место пишува од предсемена се забременува на друго не затоа прашувам
Одговор на тоа никој не може да ти даде, само претпоставки. Кога веќе имате заштитени односи, во иднина имајте ги од почеток до крај. Позз
За оваа контрадикторност зборувам пишува дека предсемената течност не содржи сперма и неможе да се забремени а доле на крајот пишува можно е ама ретко...
Фала ти за советот во иднина ништо без кондом! Реков дека имам пмс симптоми ги набројав дали да очекувам дека ќе ми дојде?
Пред-семената течност не содржи никаква сперма, што значи дека не може да забремените од самата течност. Меѓутоа, доколку има останато сперма во уретрата од претходната ејакулација, таа може да дојде во контакт со течноста. И тогаш има можност за бременост.
здраво и јас да ве прашам нешто вака значи бев 11 ден во овулација сврши во мене истото се случи 3 4 пати во 2 дена колкави се шансите за бременост?