Не може да си бремена а притоа да си невина. За бременост треба да сврши внатре во тебе. Не си прави филмови па и се труеш со хормонски апчиња.
Нормално е што си испаничила, но требало да се смириш и малку подобро да размислиш пред да го испиеш апчето. Бремена можеш да останеш ако сврши ВО тебе, а не НА тебе. Немало потреба од апчето искрено, само организамот во хаос си го ставаш непотребно. Инаку не си бремена.
Зошто да полудиш? Си немала ни односи а преплашена за бременост? Информирај се на време повеќе кога веќе планираш да започнеш да имаш односи. Поздрав
Здраво дечки јас сум нова,moze m!lku glupo prasanje ke postavam ama mnogu se plasam,vcera imavme seks bez kondom i mi svrsi na vagina..kako da osetiv malku sperma i na pocetokot.. mozno li e da ostanam trudna ili mora mnogu dlaboko vo mene da svrsi?
Дали ти се плодни денови? Макар што мислам дека немаш потреба за загрижување немој да си испаничена почекај да ти дојди.. поздрав мила
Женски си иам една мака ... имав заштитен однос шо не би требало да сум бремена ама мене после односот ми се повраќа од самата помисла и ме боли стомакот поготово јајниците...
Ако си имала заштитен однос нема потреба да се замараш со такви мисли , јајниците можат да болат од многу различни причини,можеби си под стрес или настината, ако те боли многу и ти е лошо посети лекар или гинеколог.
Се беше во ред со кондомот и му имам речено да не свршува во мене иако користиме кондом.. колку што видов се беше надвор ..
Не си трудна. Лошењето ти е на нервна база, или нешто лошо си јадела. Симптомите на бременост се појавуваат најрано после месец и пол од зачнувањето. Се прашувам, што ли ќе правиш кога ќе имате односи, ако вака реагираш сега. Мој совет ти е да одиш на гинеколог, и детално да се информираш за се' околу сексот и сексуално преносливите болести, како и за забременувањето. Кога веќе си ги прескокнала часовите по биологија, барем гинекологот да те информира за сето ова.
Абе деца. Апче за ден потоа не е чоколадо. Мој совет: не барајте совети и едукација по форуми, туку на гинеколог како што кажува членката пред мене, ако толку ви е срам со мајките да разговарате.
Здраво девојки! Сакав да прашам дали има шанси да сум бремена бидејќи со дечко ми имавме незаштитен однос.Тие денови ми беа неплодни,пиев и апче-ден потоа(норлево)после 12-15h иако не сврши во мене поради предсемената течност.Таа вечер имавме неколку пати однос и ми е страв да не останало нешто од минатиот пат иако имавме орален пред да го направиме.Сеа чекаме да поминат 2 недели за да направам тест за бременост. Мислење?