На мене ова ми се случи. Еден единствен однос со мм и останав бремена, а имав многу нередовна менструација. Шансите за бременост во оваа ситуација како мојата се многу ретки.
А тој однос бил со свршување внатре? Точно, со нередовна менструација не знаеш кога можеш да останеш бремена, вие ете сте го погодиле моментот и веднаш си останала бремена, ама ова се случува многу, многу ретко. Со методата "вадење на време" е уште потешко да останеш бремена, има шанси, ама минимални се.
Зошто не ми е јасно, одат имат однос па после тука прашуват дали се бремени дали не. Не знам колку години имате, но јас на мои 17 18 19 години можеби сум се прашувала дали сум останала или не, но ако сакам за сигурно да знам ќе го прашам тој со кој сум имала дечкото секако, за да ми каже дали е, или не, свршил во мене. Кога знам дека е надвор свршил нема што да се тормозам да мислам дали сум бремена или не. Случувале ми се незгоди само кога сум имала со кондом, е тогаш ќе сум имала причина и да пишам тука ако тогаш сум се зачленила, но добро што не сум се затоа што ќе сум тресела исто така глупости. Ако имаш секс и сврше надвор нема зошто да паничете, секако ако дечкото се разбира од секс. И јас сум се плашила тогаш дали сум останала или не ама не сум се осудила да се зачлена само за да прашам дали сум останала бремена иако е свршил надвор. Не замеравајте за ова што го напишав, само едно мислење е.
Денес требаше да ми дојде,ништо нема Пишав во темата дека имав незаштитен однос од неколку секунди..Имам симптоми за добивање,ама нема ништо .. Џабе паничам и си правам да ми доцни или?
Здраво дали има шанси за бременост "минимални" со маж ми имаме редовен однос ами свршувањето секогаш е орално никогаш ниту еден пт вагинално однпоследниот циклус и пред тоа треба сега да ми дојдит на 26 ама ме фана некоа носталгија у главата дека сум останата бремена бидејќи за време на туширање приметив ептен слабо една минимална капка бел исцедок дали е знак за бременост или е нешто друго пред да идам на лекар некој совет ако можит
Vo plodni denovi sum a mi tece malku krv, vi se ima li sluceno ova, da ne e nekoja infekcija ili pak moze od seksot?
Скоро две недели сум во паника.Со дечкоми за прв пат прбавме анален секс (знам дека од него не може да се забремени) но и тој не беше потполно успешен,неможевме центарот да го погодиме ваљда.Првиот пат беше без кондом,а вториот веќе користевме при што во двата случаја не сврши воопшто.Уште од првиот ден сум исплашена дали може да биднало нешто несакајќи мада знам дека не е возможно ама верувајте јас малер сум и еве два дена ми доцни.Па сакам да ве прашам има ли некој процент можност за несакана бременост од тоа пред семена течност или слично но јас и сум прилично сигурна дека тамо доле не ни допре.. пс.стомакот во долнио дел ме боли на моменти и тоа трае само неколку секунди,градите исто но во послдниве денови се намали болката и некои други симтоми што можеби ги имам од самата помислаСамо читам симптоми на интерент и се повеќе ме плашат,замаглен вид,ова болките и слично.. ве молам мислење
Не е можно да си бремена, опушти се, не читај многу по интернет, од стрес може и да ти доцни. Не мисли на тоа, ќе добиеш.
@blonde17 Не верувам дека си бремена,треба да добиеш изгледа и затоа тие така. Не се оптеретувај и не мисли на тоа,не си прави стрес.
Може да се случи да имаш розеникав или светло црвен изцедок за време на овулација. Ништо страшно и невообичаено
Фала ви девојки малку ми олесна вака кога прочитв па ќе се обидам да не мислам премногу. и секако ќе ве известам за секоја промена
јас мислам дека кај секоја од нас е различно,некоја може да чуствува промени после само 4-5 дена по односот а на некоја единствен симптом може да и е доцнењето на манструацијата па после неколку недели да сфати дека е бремена.
Saw da znam dali mixed cells mesec da se obiduvame za bebce dali Neston smeta toa posto dolgo vreme se obiduvame so soprugot ama tesko odi