Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. doctorgreyxo

doctorgreyxo Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2017
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    113
    И овде да пишам во паника сум извинете.
    Вчера прв пат имав сексуален однос но сврши надвор од мене Значи траеше кратко поради огромната болка и мачење 40 минути додека се скини хименот.Денес имав пак односи и кога го извади имаше многу предсемена течност но сврши надвор од мене после 10 минути.. има шанси за паника? Можи да забременам вака? Или да си купам утре норлево ? Офффф ај си реков прв пат сега немора кондом.Нареден пат шанси нема без кондом.

2. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    2.531
    Допаѓања:
    28.747
    не си бремена,не паничи.

3. doctorgreyxo

Се зачлени на:
    7 јануари 2017
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    113
    Многу паничам.. ама страв ме фаќаа да не се случи нешто од предсемената.

4. beautu17

beautu17 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2015
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    119
    Dali pri koristenje lubrikant pri odnos so kondom mozno e da se sluci nesto? Procitav deka lubrikantot go ostetuva kondomot, iako go izvadi od mene I svrsi podocna, se plasam od taa predsemena tecnost.. Vlezeno mi e u glava toa I moznoto ostetuvanje na kondom od lubrikant..

5. blonde17

blonde17 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2018
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    15
    premnogu citame po internet I zaradi toa sme cesto vo panika,teoretski vozmozno e da se zabremeni od predsemenata tecnost no vo praksa toa e mozno da se sluci na 1 od 1000 zeni pa mozebi I poveke t.e sansite se 0,1% sto znaci nema mesto za panika.
    p.s jas denes dobiv I mnogu mi olesna iskreno bidekji I jas bev vo slicni zabludi.

6. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.201
    Ако лубриканот е на база на вода, не маслен, тогаш нема да го оштети кондомот во никој случај.

7. plavata212

plavata212 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    567
    Девојки, ве молам за мислење
    на 2 ноември имав односи (3 ноември ми пиши ovulation day) и прилично сум сигурна дека сврши надвор, ако беше поинаку ќе ми кажеше. потоа имавме повторно на 6ти ноември и тогаш сврши надвор. менструација добив нормално и во ноември(17.11) и во декември(15.12). и двата пати ми траеше пократко за 1ден од нормално што имам. Сега во јануари требаше да добијам на 12.01 меѓутоа ете веќе 9 дена ми касни. ПМС симптоми никогаш немам пред да добијам, дури откако ќе ми дојди почнува да ме боли стомак. Инаку веќе цела година имам кандида која ја лечам, ама сега со празниците не внимавав ни на јадењето ни на пиењето и секретот ми е пообилен.
    Дали има место за паника или можеби поради инфекцијата заедно со стрес поради спремање на испити ми касни толку многу?

8. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.821
    Допаѓања:
    173.239
    Не си трудна 99%

9. Mxrx

Mxrx Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2018
    Пораки:
    428
    Допаѓања:
    147
    Ве молаам за мислење...немавме секс но тој кога свршуваше ми остана сперма на стомакот и нозете, а имаше и на долната облека но неа не ја облеков. Тој ги избриша рацете со влажна марамица и по 20тина минути ме допирашее и влегуваше со прститее. Дали има шанси да сум бремеема во голема паника сум имам болки во стомакот а од тоа поминаа околу 2 недели

10. lost123

lost123 Форумски идол

Се зачлени на:
    13 април 2017
    Пораки:
    2.876
    Допаѓања:
    59.131
    Не си бремена.

11. doctorgreyxo

Се зачлени на:
    7 јануари 2017
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    113
    Денес ми е многу обилен секретот и имам болка во стомакот и јајниците а ми е се плодни денови т.е денес ми е најплоден ден а некни имав секс за прв пат и тоа во плодни денови и многу се плашам што можи да бииди а башка од предсемената и тоа шансите за бременост... уффф огромна паника ме фаќа деновиве

12. Mxrx

Mxrx Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2018
    Пораки:
    428
    Допаѓања:
    147
    Sigurno li ne postojat sansi..poslednive denovi mi se losi imam bolki vo stomakot i cesto mokrenje

13. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.561
    Допаѓања:
    5.622
    Не постојат никакви шанси.

14. lost123

lost123 Форумски идол

Се зачлени на:
    13 април 2017
    Пораки:
    2.876
    Допаѓања:
    59.131
    Не си имала односи, не си бремена. Ти се лоши од што си фантазираш и мислиш на глупости.

15. Mxrx

Mxrx Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2018
    Пораки:
    428
    Допаѓања:
    147
    Vi blagodaram

16. Makeup12

Makeup12 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2017
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    344
    Здраво.
    Последната менструација ми беше 30 декември. Градите ми се отечени и ме болат, нон стоп се чуствувам поспано иако многу спијам. Омалаксана сум, видот ми се заматува, имам болки во јајниците како пред добивање и имам мачнини но не насабаље туку навечер. Се потам исто како пред добивање. Дали е можно да се ова симптоми на бременост и дали можат да се јават пред доцнење на менструацијата. Позз

17. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.561
    Допаѓања:
    5.622
    Кога имаше последен ризичен однос? Сврши во тебе?

18. Makeup12

Makeup12 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2017
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    344
    Се обидувам да забременам имав за време на овулацијата и пред овулацијата.

19. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.561
    Допаѓања:
    5.622
    Овулацијата би била 13-14-15 јануари, што значи сега е рано за симптоми на бременост. Речиси истите овие укажуваат и на добивање. Но би ти рекла да се опуштиш и да не бараш никакви симптоми, само се стресуваш. Имаш време за добивање уште. Ако ти доцни после тоа, направи тест и ќе си на сигурно. А до тогаш, работи на случајот. :D

20. SunDance

SunDance Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2016
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    5
    Девојки ве молам за мислење. Со дечко ми прво имавме орален секс ( ова го кажувам ради лачење на предсемена течност) а потоа еднаш проба без кондом ама дека јас сум препаничарка ( ќе приметите) се тргна и продолживме со кондом плус и пред да сврши се тргна. Е сега мене ми касни 5 дена верувам дека и психа влијае ама мислам на тоа што проба еднаш без кондом заради таа предсемена течност, дали сметате дека има простор за паника?