Здраво. Со дечко ми имавме незаштитен секс но кратко и потоа продолживме со кондом. Пред да сврши плус и се тргна. На 15 ден од односот и 3-4 ден каснење правев тест и испадна негативен но јас сеуште немам добиено денес веќе 6 ден. Дали мислите дека постои шанса сепак да сум бремена, ме плаши предсемената течност. Инаку имам прилично редовен циклус.
Ne si bremena toa e od stress a i za predsemenata technost epten se mali shansite da zabremenish taka da olabavi se
Ај кажете ми... Можно ли е да сум бремена, при што 4 месеци имам менструација ( пишува на нет дека може да има крварење во тек на бременост) ... Направив тест, но беше негативен, не го направив наутро.. Инаку при односот ни се скина кондом при што се напив и апче другиот ден. Некој да има вакво искуство? А, да се осеќам чудно во стомаков, како да ми се дуе нон-стоп... И болки во половината. :'(
Кога се скина кондомот прекинавте или на крај приметивте дека е скинат? Ако не свршил не е можно да си бремена. Направи уште еден тест.
@babygirl77 Си се напила апче, според мене, не си бремена. А стомакот може да ти се подуе од многу работи, храна на пример. Не се грижи.
@babygirl77 нема шанси да си бремена. После толку време тестот за бременост со сигурност покажува точен резултат. Наверојатно имаш проблем со јајниците, па затоа имаш болки.
Zsravo devojki, moze prasanjeto ne e na baa najsoodvetnata tema ama da pisam i tuka..ovulacijata kolku dena vi trae,ja kako sto znam sedum dena treba da tece,ama eve veke skoro 15 dena mi tece,dali mi e od nastinkata ili normalno si trae?
Mislam na plodnite denovi,preku edna aplikacija sto ja imam otkako ja zabelezuvam menstruacijata mi gi dava plodnite denovi 7 na broj
Тие 7 дена веројатно се fertile window или со други зборови, тогаш ти се најголеми шансите за бременост? Овулација е период кога јајникот исфрла јајце-клетка спремна за оплодување. Плодни денови е период кога твојот јајник исфрла јајце клетка и тогаш можеш да останеш бремена. За време на овулација ништо не тече. Добро, тече белузава течност која се вика бело прање ама не тече буквално, туку ја забележуваш на гаќите само. Никогаш не сум обрнала внимание колку дена, битно бојата да е бела-белузава, да нема јак мирис и да не е во гоолема количина.
Zdravo mene nesto me intresira dali moze da se ostane trudna vo ovulacija koga se pogolemi sans te za bebce