Здраво дечки јас пофторно на ова тема имавме незаштитени односи со дечкоми.Бевме и двајцата во када јас бев над него но не траеше многу и наеднаш дечкоми ме тргна,се посомнева дека свршил во мене и мислел дека сето тоа е поради водата ,но кога ме тргна на неговиот пенис немаше сперма ниту излегуваше сперма само имаше некои бели парченца кои наликуваа на габи.После тоа продолживме и кога ми го стави повторно одма го извадиви и сврши,јас колку што знам дека доколку еднаш свршиш втората партија е потешко малце мислам повеќе трае додека дојде до свршување . Јас сепак си зедов таблетка за итна контрацепција.Па не знам ајде некој ако има слично искуство.
Како бонбончиња да си земала си пишуваш, ако дечко ти не знае дали свршил или не тука нема да го добиеш одговорот. Сепак си се напила апче и нема што да се потресуваш.
S Секогаш сакам да сум на сигурно знам информирана сум околу штетата која ја прават апчињата,но сакав да сум на сиргурно.Сега го пијам и никогаш повеќе.
Da vo red ali dali preci sekoj den da se ima odnosi dali se pogolemi sansite za bremenost posto dolgo vreme sakame bebce a i ne se pazime falaa odnapred
Da redoven dobiv na 14 mi trae 6 den e sea 27 ovulacija barem taka presmetav a sve sme zdravi kerkami e zacnata na prv den od menstuacija
Опуштис е тогаш и уживај. Во врска со односите гинеколозите советуваат преку еден ден, за појака сперма да се создава. Овулација ќе почувствуваш кога исцедокот е проѕирен и потечен, како белка од јајце буквално. Тогаш се најплодните денови.
Во најплодните денови може и секој ден, ама и да е преку еден ден доволно е за да се остане бремена со оглед на тоа што останува неколку дена спермата внатре. Најбитно е да се релаксираш малку.
Kristina. k dali moze da imame odnosi sekoj den za sigurnost posto sab nedela I pone se plodni denovi a nedela ovulacija e Vo red fala za moite ne razjasneti raboti sea mi e jansno fala sto mi pojasni
Секој втор Штом едното дете ти е направено на почеток на циклус, сега терајте исто така. Имајте однос на последен ден од менструација, па после тоа на секој втор ден до крај