Само еднаш,но ништо немам последици од тоа што го пишуваше во упатството замор вртоглавица или повраќање,ниту крварење,нормално ли ее?
Нормално е. Тоа што го наведуваш ти се нус појави а не дека мора да ги имаш. И внимавајте со овие апчиња си го уништувате организмот, не се пијат така кога ќе ви дојде
Zdravo sakam da ve prasham, minatiot mesec mi dojde na 20 sega sme 30 uste nemam dobieno napraviv 5 testa za bremenost negativni se. Nemam nikakvi simptomi za bremenost. Imav odnosi pred 10 dena no toj ne ispusti vo mene. Dali imam shansi da sum bremena i dali moze testovite da pokazhuvaat lazhni rezultati?
Тестовите на пример од 100 еден може да покаже не точен резултат нема шанси сите 5 да се грешни. Можеби и ти касно и од стрес.
@renata..1995 Ти доцни повеќе од 10 дена, не е можно да не покажуваат точен резултат. Можеби и се работи за друг проблем. Најдобро да си посетиш гинеколог.
Јас како што сфатив си имала незаштитен однпс пред 10 дена? Мислам дека тестовите не покажуваат толку рано, викаат да се чека најмалку 14 дена од однос.. Најдобро почекај уште некој ден и ако не добиеш прави пак тест. Во секој случај може да касни и од многу други причини а и ако си сигурна дека не испуштил ни малку во тебе мислам нема простор за паника
Zenickii,imavme sex so deckomi bez kondom poslednive 3 pati ama edniot pat svrsi na stomak i dvata pati ne svrsi voopsto poso bese kratko.Mene mi kasni veke 3 dena se plasam mnogu,on vika sigg ne svrsi i jas sum sigg ama ne znam do sega mi nema kasneto,dali e mozno od golem stres da e toa bidejki mi bese tezok period?
На почетокот од месецот имав односи со моето момче и ми беа плодни денови но не користевме заштита туку се водевме со методот прекин на сексуален однос , е сега менструација требаше да ми дојди на крајот од месецот после 13-14 денови од односот и имав менструација ми дојде точно навреме и, но се грижам да не можеби се има нешто згрешено.. Што мислите вие ?
Edno sakam da znam so prvata bremenost me bolese zeludnikot pomina edna nedelanod rizicniot seks sea plus me boli kicmata i pod stomakot dali e mozno da sum trudna
Vo red eesea nesto mi e ne razjasneto koga e ovulacijata dobiv na 14 jan i 6 dena mi traese spored edna aplikacija mi pokaza 27 ovulacija dali e tocno presmetana iliine
Апликациите се водат според генерално правило и за плодни денови ги пресметуваат оние 7 денови во период меѓу 2 менструации. Но, не мора секогаш да биде така. Ти можеш да бидеш плодна и пред тие денови, или после нив. Ако веќе се обидувате за бебе, а по коментариве се обидувате, почни да си го посетуваш гинекологот кој ќе ја следи твојата плодност и ќе може да ги одреди поточно твоите плодни денови. На форум никој труден не останал.