Можно е да не покаже И можно е да е друга причината.. Никој не може да ти каже тука со сигурност Правец гинеколог
Прашуваш прашања заа кои само доктор може да ти каже. После 10 дена ако не ти дојде направи уште еден тест.
Дали можи една другарка да забремени од петинг, малолетна е и немала односи а момчето свршило блиску до неа на крајниот ден од менструалниот циклус, има болки во стомакот?
Девојки и жени, здраво на сите. Јас имав незаштитени односи со партнерот минатиот месец кога имав менструација, и 2 пати сврши во мене. Овој месец требаше на 2ри или 3ти да ми дојди, но еве 11ти сме и уште ми доцни. Пред 2 дена направив тест ама навечер, и ми покажа негативно. Иначе имам ужасни болки во грбот долу кај опашката.. Ми се мокри многу повеќе од обично, ми се јади повеќе благо.. Градите ми се како подуени ама не ме болат, главоболка и вртоглавица утрово дури неможев главата од перница да ја кренам.. е сега еден тест кажа негативно, да земам уште еден утре или да почекам? Што велите вие поискусните?
Zdravo zenicki. Na 19.02 pravev inseminacija, posledniot ciklus mi bese na 04.02 pravev nekolku testovi za bremenost i site negativni, a mi docni veke 7 dena, porano imav redovna menstruacija na 29 dena. Ima li sansi da pokaze lazno negativen rezultat?
Zdravo na site edna moja drugarka imala sex so kondom ima li sansi da e bremena?kodomot ne e skinat nitu nemalo sprema vnatre vo kodomot znaci nema sasi da e bremena jas i rekov nema sasi da si bremena a vase misleje da mi dadete moze?mozno li e da e bremena