So decko mi imavme odnos bez kondom i toa samo 1 minuta i ne svrsi vo mene 1-2 dena pred da dobijam i dobiv mi traese 6-7 dena mi zavrsi vo nedelava a denovive srceto mi raboti zabrzano mi se vrti mi se slosuva i vo toj moment mi se povrakja. Inace sum slabokrvna. Dali e mozno da sum bremena?
Imavme odnosi, svrshi potoa go smeni kondomot i prodolzivme Po nekolku dena imavme no bez kondom kratko i ne svrsi vo mene Mi docni eden den i nemam nikakvi znaci, obicno pred da mi dojde me bolat gradite i stomakot Ima li shansi za panika
Епа, ако ти касни не е рано Ако мислиш дека е рано, почекај уште некој ден. Ако си сигурна дека не свршил во тебе, најверојатно не си бремена, ама за да не се нервираш ќе си направиш тест. Ние на форумот не сме присуствувале на чинот за да видиме дали свршил во тебе. Јас иако професионално се бавам со гледање на гравче, овој пат никако не можев да видам дали си трудна
Девојки, веќе претходно напоменав дека имавме однос со дечко ми и сврши во мене на денот на овулацијата. Од тогаш поминаа девет дена, треба да добијам отприлика з 3~4дена. Деновиве имам гечеви во долниот дел од стомакот, повремени пулсирања, а и кога нагло станувам како нешто да ме притиска внатре во долниот дел од стомакот. Рано ли е за какви било симптоми? Рано ли е за тест? Постојано мислам на ова, па добредојдено би ми било некое искуство или мислење
Рано ти е и за симптоми и за тест. Почекај до датата кога треба да добиеш, ако ти доцни на прв ден направи тест. Со среќа
Скроз истата ситуација ја имам и јас.. а имам уште недела дена за чекање за пред добивање.. Паника ме фака, и нон стоп мислам.
Преокупорана сум и јас, ама обиди се помалку да пребаруваш на интернет за ова, мене денес ми помогна, па помалку мислам нека биде што Господ сака
Здраво на сите, нова сум на форумот до сега само читав сега ради проблемот решив да пишам. Имав односи со еден дечко без кондом внимававме и не сврси во мене. Последен пат добив на 20 фебруари односот со дечкото се случи на 11 март и сеуште немам добиено обично ми доага на време. Има ли потреба од загриженост??? Првпат се соочувам со ваков проблем, Можеби стравувам без причина ке почекам до понеделник па ке земам тест.
Здраво девојки, со дечко ми сум една година и постојано имаме незаштитен однос бидејки он ми е прв и јас него исто така, е сеа секогаш кога имаме однос он го вади пред да сврши и никогаш нема свршено во мене но мене ми касни 5 дена направив тест за бременост но искочи негативен и плус мене многу ме чеша вагината 2 дена и ми се појави некое топче во внатрешноста а исто така и него го чеша и има црвенило па дали е можно од тоа да ми доцни или пак има можност тестот да не е точен и да сум бремена ?
Тестот е точен. Вагината те чеша затоа што имаш инфекција. Затоа треба да се користат кондоми. Нема никаква врска тоа што сте си први со партнерите. Испитај брисеви.
Pravev test i izleze negativen Mi docni vekje 3 dena a denes imase malku krv na dolnata obleka i pri brisenje i imam golemi bolki vo stomakot
Zdravo zenskiii ve molam za odgovor za 5 dena treba da dobijam dali ke mi pokaze sega test za bremenost ako napravam ???