Zdravo devojki pak jas inace treba da dobijam za dva dena a sega mi se pojavi kako krukce kafeavo i tolku dali ima sansi da se zacnalo ili?? Ve molam za odgovor
Да си почекаш, да видиш дали ќе ти доцни 10 дена ако да ќе си направиш тест. Нема потреба од лична порака може и тука. Секако ова се претпоставки, гинеколог ќе ти каже најсигурно.
Devojki pak jas, denska mi e 28 den od poslednata menstruacija obicno Kako sto pisav MI doagja 25-26-7 naj Kasno dali da napravam test ili e uste rano mn sum nestrpliva, a od simptomite gradite me bolat kicmata I deneska I jajnicite neznam mozebi ke mi dojde neznam kakvi se ovie simptomi e sega me zamislyva iscedok sto imam malku Kako Bezkast ne bas bel nego mnogu svetol bez mi e na gakjickite a na toaletot nema nisto I mn odam vo wc?
Симптомите пред добивање и оние за бременост често знаат да бидат слични. Направи тест, ништо не губиш. Ако уште некој ден не ти дојде можеш и да го повториш.
Еве ме пак после толку време го повторив тестот, земав шур чек, го правев поручек и втората линија ми беше ептеееен бледа, дури се прашував дали можеби таа е така (не забележав пред да го правам тестот дали ја имаше), па дали треба повеќе да се обои ако е позитивно или пак таа линија воопшто не се гледа пред да се прави тестот? Се надевам добро објаснив. Инаку ми доцни шест дена...
Testot nema nikakva linija pred da se napravi, stavi slika me vidime dali ima ili he. Dokolku imas makar I najbleda linija testot e pozitiven I e mnogu rana bremenost vo prasanje.
Фала на одговор, слика немам зашто го фрлив, во понеделник планирам да го повторам, па ќе видам, сигурно веќе би била потемна линијата ако има нешто
@Ljubica87 i najmala bleda znaci deka si bremena e sega neznam dali ocekuvano ili ne ama ete taka stojat rabotite
Фала ви за одговорите синоќа го повторив тестот, исто имаше бледа линија (не знам дали ми се чинеше или навистина беше малку потемна од претходната). немаше шур чек, земав некој германски fruhrtest така некако беше, но пишуваше дека може да се тестира во кое било време. Инаку ова не ни беше планирано, но не е непосакувано
Девојки, мартот со мм имавме 4 пати однос со свршување внатре, едниот беше ден на овулација.. Треба да не добијам задутре, дали ако би направила тест утре ќе покаже точно?
Здраво девојќи да ја споделам и јас маката со вас, последен пат ми дојде на први март, на 16ти не сме имале однос но дечко ми само хо стави и веднаш го извади, и еве сега 2-3 дена ми доцни, а обично циклусот ми е на околу 28дена. Дали има место за паника?
Што го ставил куршумот во пиштолот значи ставен е и се рачуна за секс. Да беше сексот временска машина па да броите минути, секунди колку го ставил до сега сите ќе си бевме трудни.
Можно ли е и покрај симптоми за добивање циклус да си бремена? Ми касни 2 3 дена а обично ми е редовна....Пред тој ден што требаше да ми дојде имав многу болки мислев дека кај и да е ќе протече.Утрето ден,денот кога требаше да добијам имав уште болки но уште не сум добила...А сеуште чувстувам симптоми за циклус али тапи симптоми не како тие денови...и левиот јајник ме боли.Незнам дали е можно да сум бремена?