Имавме незаштитен однос и тој сврши надвор иако не видовме сперма никаде но тој тврди дека е надвор од мене бидејќи е помлад од мене не верувам да сака деца упте сега тоа беше на 21.04, менс треба да ми дојде на 28.04, минатиот месец ми дојде 23.03 30 дена одприлика разликата ми е. Дали постојат шанси за бременост?
Јас сега го гледам коментарот аууу ме уплаши, ама мене ми дојде пред 4 дена а обилно имав 3 дена сега онака малку кафено и бледа крв.Кога да правам друг тест?Иако имам менс може да сум трудна?
Не којзнае колку обилно ама имав јаки болки во стомакот и денес имав, т.е првиот ден имав онака бледа крв и кафено а веќе 2 ден имав многу крв, темно(јако) црвена и 3 ден.Денес ми е 4 ден и онака ама со болки. Валиден е тестот мислам оти ако не беше тогаш немаше ни една линија да се појави. А јас цело време отвори го, затвори го, види го, па пак. Од страв да не искочи нешто.Немаше онаква бела линија после се јави кога го тргав тоа убаво да видам што се дешава оти обратно беше наместено.
6ти ден од незаштитениот однос. На 28 треба да ми дојде немам никакви симптоми за разлика од претходно што ме болеле градите.