Луѓе, имам големи сомнежи. Со девојка ми се обидовме да имаме секс, не во вагина (се уште е невина) и кондомот ми се скина и таа рече дека и протекло (таа предсемена течност) кај задникот. Дали е можно да остане бремена и кажете некаков совет. Ви благодарам
Дали да направиме тест за бременост Шур чек... реално, млади сме и неподготвени да станеме родители.. Која е опасноста од Норлево апче? Дали да го испие...
@Jordanco Smart Нема за што да се грижиш, девојката е сеуште невина. Патем норлево не се пие туку-така, секогаш кога ќе имате сомнеж.
Itno pomos posledna menstruacija na 5 maj posle toa koga mi zavrsi imavme odnos na 27 mi tecese nes kako kafeni pomisliv mi doslo ama ne taka nekoja den u denot po malce mi tecese napraviv 3 testa za bremenost do sega poslednite dva vtorata crta bese bleda bev na ginekolog rece deka uste e rano ne se gledalo nisto ama najverojatno sum bremena mi dade uput za krv da proveram utre ke odam da proveram no deneska malku kako krv mi tecese dali e mozno da sum bremena a da mi dojde ili da mi tece krv nekoj spontan abortus ili sl ginekologot mi rece deka vo matkata uste ne se gleda nisto moze ne nadvoresno i zatoa mi rece krv da proveram ve molam nekoj so slicno iskustvo itno e