Дали сум бремена?

Discussion in 'Бременост' started by marina.maca, Dec 15, 2009.

1. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Со еден дечко? :^) |(

2. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Си имала менструација, значи мали се шансите, но тоа не значи дека не постојат. Свршил во тебе, не е важно дали малку или целосно. Направи тест откако ќе има поминато две недели од односот.

3. veneto

veneto Истакнат член

Благодарам

4. sekerce1

sekerce1 Истакнат член

ми дојде се нормално на дата на која што требаше но сеа др проблем ме мачи што четвртио ден мн малку имам т.е значи утре ке ми заврши само 5 дена ми траеше а вообичаено по 6 мие

5. vaga1992

vaga1992 Истакнат член

Imav analen seks so decko mi i svrsi vo mene...Inaku sum nevina,do sega sum nemala odnosi..Samo na ovoj cekor se odluciv.....Dali sum bremena?

6. blond

blond Популарен член

Од каде мислиш дека ќе ти влезе спермата во вагината кога ем не сте имале вагинален секс, ем си невина??? Да не се исплаши дека внатрешниот дел помеѓу вагината и аналниот отвор можат да прават осмоза ?
    Пред да одлучите да се впуштите во сексуалните води, не ќе да е лошо да научите малку повеќе за своето тело, како да се заштитите од несакани болести, а пред се од несакана бременост.

nesa, sleepingbeauty and Lacrimosa like this.
  7. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Нормалноо скоро и нема шанси да си бремена!

8. sekerce1

sekerce1 Истакнат член

ми дојде се нормално на дата на која што требаше но сеа др проблем ме мачи што четвртио ден мн малку имам т.е значи утре ке ми заврши само 5 дена ми траеше а вообичаено по 6 мие

9. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Понекогаш ми се чини дека ви е досадно, и сакате да си имате "проблеми", онака нешто за заниамција.
    Не претерувај, си добила и не си бремена! Ти траело 5 дена, 6 дена, 2 дена. |( До секунди да не мериш кога ти завршува?

10. malechkotoo

malechkotoo Истакнат член

веќе ми касни 10 дена... а имаме нзаштитен однос со партенрот но тој не сврши во мене... но минатиот месец ми дојде 5 дена порано... но сега вече ми касни 10 дена а цело време имам бел исцедок и почна да чуствувам болки во градите... има ли шанси да сум бремена?? ве молам пишетеее :(

11. nesa

nesa Популарен член

^
    1.Како можеш да седиш со скрстени раце на 17 год и да не направиш тест за бременост, а викаш ти касни 10 дена?
    2. на 17 год да имаш незаштитен секс е мн опасна работа, во смисла несакана бременост, заразни болести итн.
    Мој заклучок: Прво информирај се па после сексај се, за на крај да не си ги чупате косите

12. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

^Тоа што треба да го преземиш е сексуална апстиненција до навршени минимум полнолетни 18 години.

13. yes

yes Истакнат член

Имам едно прашање на кое се надевам дека некој ке може да ми одговори ако имал такво искуство.Значи се обидувам да останам бремена.Ми касни веке 2 дена,но денеска од сабајле приметив дека при бришење имав ептен малку и ептен светла трага на онаа темна кафена крв.Меѓу другото,многу ми се спие,често мокрам,ме болат брадавиците и половината и имам грчеви.После ке направам тест за бременост за да се осигурам,но сепак сакам да знам дали некоја од вас го имала истово искуство...
    Поздрав

14. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Невиност е релативна работа. Ти мислиш дека си невина иако си имала анален секс. Невиноста не е хименот, невиноста се губи при секс. Било каков. Според мене, за тебе незнам. И не си бремена аман! Ќе останеш бремена ако тој сврши во тебе, не во аналниот отвор (и тоа е во тебе ама не таму пак :) ) туку во вагината.

15. malechkotoo

malechkotoo Истакнат член

веќе ми касни 10 дена... а имаме нзаштитен однос со партенрот но тој не сврши во мене... но минатиот месец ми дојде 5 дена порано... но сега вече ми касни 10 дена а цело време имам бел исцедок и почна да чуствувам болки во градите... има ли шанси да сум бремена?? ве молам пишетеее

16. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Не си. Ќе ти дојде, затоа имаш повеќе бело прање и болка во градите.

17. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Сите овие симптоми ти се за добивање нажалост :( Да си бремена многу е рано за било какви симптоми. Сепак ти држам среќа :*

18. yes

yes Истакнат член

Фала...

19. karak

karak Популарен член

ако денес не добиеш затоа што нели и веќе почнало нешто да ти тече што може да значи дека пробива за да добиеш. значи ако не добиеш денес направи си тест утре. И ајде по завршувањето ако добиеш право на работа ти држиме среќа ;)

20. bigfish

bigfish Истакнат член

баш би сакала да си бремена и ова да се симптоми на бременост, вака неможе да кажеме ништо, крварењето нека не те буни, често пати има и т.н. имплацистичко крварење што значи дека јајце клетката се оплодила и се вгнездила во матката , меѓутоа никој од нас не е гениколог за да каже нешто поконкретно, направи си еден тест обичен од аптека и ќе знаеш на што си. држам среќ :hug: а