Ви благодарам за одговорите, мислам дека е негативен. Неколку дена пред мензисот имав кафеав исцедок, потоа ми дојде но ми траеше само 2 дена затоа и го направив.
Здраво девојки Сеуште не сум направил тест и сеуште не сум добила...Последен пат ми заврши на 26 Април така да со дечко ми имавме односи на 28 Април..ден потоа тој ми кажа дека не бил сигурен дали направил нешто утре дента се напив антибејби апче-72 часа после една недела ми покажа само една точка и си мислев дека ми е дојдено но утре дента немав ништо еве веќе е 16 Јуни а јас немам никакви симптоми ни за менструација ни за бременост...
ПРВО Закажи си кај гинеколог , а во меѓу време купи си тест ако не те трпи кожа да чекаш преглед. Го прочита упатството ? тоа ти е грубо кажано хормонска "бомба " и знае да предизвика голем неред и хормонски дисбаланс во телото. Поготово ако си многу млада и циклусот не ти е сеуште регулиран-стабилизиран. Овде не може никој да ти каже дали си или не си бремена.
Закажи си на гинеколог, апчето знае да поремети хормони и да одложи менструација. А ако мислиш дека си бремена, тест направи си бидејки доста ти доцни, ке покаже ако нешто има...
Охоо многу ти касни не чекај веќе или тест или гинеколог ако почекаш и на скрининг ќе одиш.Поздрав и секое добро
Денеска направив тест ми покажа негативен и затоа највекје напишав тука за да прашам дали е можно од апчето да ми касни да ми е пореметена менструацијата
Следен пат користете заштита штом дечкото ''не е сигурен" дали направил нешто, бидејќи тие апчиња се доста штетни, и се земаат во исклучително ризични случаи, а не во ситуации каде не е сигурен. Тој може да не е сигурен и следниот пат. Не си ни прва ни последна која испила, ама знај дека не смееш повеќе од 2 годишно да земаш од нив, во размак од 6 месеци меѓу едното и другото. Јас се надевам дека ова нема повторно да се случи, ама чисто информативно да си знаеш. Како што ти кажаа и погоре, доцнењето вероватно се должи на тоа што го испи апчето, но сепак најдобро е да си посетиш гинеколог.
Здраво. Имав заштитен однос 3 дена пред овулација тој сврши во кондомот ама и изврши pull-out. Кондомот исто така го проверивме и се беше океј. Треба да добијам за 4 дена и прилично ми трае циклусот 28 дена, но веќе 5 6 дена имам болки како пред добивање и болки во градите и вака до сега никогаш не ми се случувало. Дали има некаква шанса да е бременост или сепак ПМС, но никогаш не сум имала симптоми пред менструација.
девoјки сaкaм мислење oд вaс ми кaсни 7 денa тес прaев нa петиo ден и беше негaтивен и предхoднo прaев тес т.с нa 3 ден и тoј негaтивен a сеуште ми немa дoјденo. вo aприл имaв пиенo нoрлевo aмa вo мaј си дoбив без кaснење штo мислите мoжнo е дa сум бременa немa свршенo нo некoлу пaти не кoристевне кoндoм