штo мислите требa дa гo пoвтoрaм дa пoчекaм уште зa дa ми дoјди или гинекoлoг oд кoјa причинa би мoжелo oлку дoлгo дa ми кaсни
Не би требало да си бремена ако не свршил во тебе.Провери си бхсг со упат од матичен или на приватно тој е најсигурен.Може и да е од апчето знае да направи пореметување.Ако не добиеш за некој ден појди на гиниколог.Секое добро
Тестот ти е точен, доцнењето ти е последица од апчето. Истото ми се случи мене, вториот месец од кога го испив ми доцнеше 11 дена но причината беше циста како последица од апчето. Оди на гинеколог да ја дознаеш причината.
Бев после недела доцнење, ми даде таблети но ми рече да почекам до 14 дена максимум и ако не добиам да ги пиам. Среќа после 11 дена доцнење добив без апчиња. Оди нека те провери да видиш зошто ти доцни.
Здраво женски. Ми доцнеше неколку дена па направив тест имаше 2 цртички( така и сакав) но 1 беше побледа едвај видлива. Неколку чаша од кога го направив тестот малку прокрварив (тоа вчера), а сег немам воопшто крварење. Ваше мислење, дали е можно да сум бремена? Ви благодарам одднапред
Какво беше крварењето? Како за добивање или исцедок? Почекај уште малку и повтори го тестот иако мислам дека е позитивен.
Па незнам како да објаснам. Вчера ми беше како за добивање, а денес немав ништо. Фала ти многу, ќе проверам пак
Повторно ни пукна кондомот,но овој пат не сврши во мене..Вчера ми заврши менструацијата Има некакви шанси?
Не се грижи, кондоми не користиме 4,5години, па несакајки трудна не сум останала. Ако не свршил во тебе нема шанси за бременост. Башка и менструација си имала...
Devojki mi kasni 12 dena.. pravev test negativen e.. mozno li e da e lazno negativen ? Imam slusnato i takvi desavki pa da si prasam