фаќа ли од прво свршување ? вчера се деси у моментот сакаш ли сакам...сега се мислам дали може од првпат да фати
Dobro utro devojki sakam da prasam dali mozno e da se zabremeni so toa sto deckoto ke ti svrsi na tebe i da se lizne spermata kon vaginata?
Ако сврши внатре длабоко во матката тогаш би можело да се остане бремена,али вака надвор на тебе ако сврши нема никакви шанси. Ако беше за надвор јас до сеа ќе родев 3 од искуство сме имале и ризични односи па бог уште не ми дава бебе,така да ти препорачувам да не се секираш и да уживаш ,ако сака да сврши внатре ќе си земете кондоми и чиста работа
ауу сега сум уште повозбудена чекам да помине некое време да земам тест ма да некои другарки ми викаат немора да значи на некои и со месеци им треба...добро сега зависи до организмот
Да,да не мора да значи,но може да се фати. Зависи од плодните денови,овулација и слично. Второто мое не се фаќаше,неколку месеци требаа,но еве овие две од прва.Ако е планирано,супер.Почекај да ти касни за тест.
Vcera imav po malku krv pri brisenje a denes i malku kafeav iscedok, inaku treba da dobijam vo petok... Mi probiva ili ?
^ Ние се убивме од полнење со сперма и не се фати, ти прашуваш од некоја си течност дали си трудна. Не си мислам
Devojki Zs imam dva dena kafejavo Mn malce posle Toa nemam potoa nekolku dena pak imam kao temno crvena kafejavo vo dnevnata ???
Treba da dobijam prosliot mesec imav dobieno 23.06 no jas retko dobijam na ist datum sekogas 3 4 dena porano
Пошто и јас ова го имам секој месец 3-4 дена пред да добијам имам ваков исцедок и болки и знам дека ќе добијам да се спремам. Почекај уште некој ден ако не одма на лекар на еден преглед