Zdravo devojki...da ve prasam za sovet za moja drugarka. Decko i ja dopiral so ponisot na vaginata i go stimuliral klitorisot i slicno no ne i go stavil vnatre. Potoa se trgnal od nea i po nekolko minuti so masturbiranje svrsil NE NA NEA. Dali ima opasnost nekakva ?
Pozdrav forumistki! Jas sum nova tuka, pa veruvam ke me prifatite ... E sega, da navlezeme vo tema... mazena sum veke 6 godini i ne sum zabremenila! Imam redovna menstruacija, ama ovoj pat edve dva dena mi kasni, no i se custvuvam sosema neobicno... nekako umorna, mi se spie stalno, me boli polovinata... Utre planiram da napravam test, pa daj Boze ovoj pat da sum zabremenila..... Iako cudno mi e deka bas ovoj pat ne svrsuvase sekoj pat vo mene, no... Se slusame utre, se nadevam so srekni vesti... drzete mi palci..Ve sakam...
Можеш веднаш да направиш тест бидејќи веќе ти доцни. Симптомите што ги имаш се типични за бременост. Ти посакувам од срце да ги видиш долгоочекуваните две линии
Не е за мене, за другар прашувам... Итно воведување на сексуална едукација низ училиштата, нема никаква опасност.
Zdravooo srcinja!!!! eee imam srekni vestiii... mi se pojavija 2 linii.... Ne mozam da opisam kako se custvuvam... ve sakam od se srce.....
Blagodaram mnogu... Od se srce ti posakuvam da ti se ispolni zelbata i tebe, sto pobrzo.... ke bide, ajdeee Devojki, aj kazete mi dali da prodolzam so jadenje kako i porano, ili da smenam nesto, sto da jadam poveke? (inace mnogu sum po testa, a i salati...)
Здраво девојки, имав незаштитен однос при крајот на менструацијата во 5тиот ден но не сврши во мене обично менструацијата ми доаѓа најкасно до 28 ден денеска ми е 28 ден но сеуште немам добиено. Ме болат градите ми излегоа акни но некако се плашам. Што мислите вие? Имам причина за страв?
Здраво Ми касни 1 ден .... направив тест денес, излезе негативен Симптоми немам ниту за бременост ниту за пмс. Дали некој има вакво искуство? Ви благодарам
Имав незаштитени односи месецов, но ниту еднаш не сврши во мене. Требаше на 22ри да добијам ама ништо. 7 денови доцнење не е малку не знам стварно. Симптомите на ПМС ги имам со денови веќе но се уште ништо... Не знам дали да си направам тест .. ако излезе негативен следниот ден одма добивам.. Прв пат вака ми е страв тест да правам... На исто сме срцка.. извести ме за евентуални промени
Направи тест да не му ја мислиш. Мене ми доцнеше 20 дена последниот пат, да не правев тест ќе се пореметев