Направив негативен мислам дека е. Sure Check земав. Една линија е ама како да има половина мнооогу тенка на сонце случајно ја видов. Имав читано по форумов дека тенка линија е бременост но дека се уште е ниска концентрацијата на HCG. Да напоменам. Сабајле го правев тестот со прва мокрача и на 8ми ден од доцнење, така да мислам дека ако бев бремена ќе беше јака дебела втора линија а не невидлива еве ќе ставам слика да видите воопшто и не се гледа може и сама си правам филмови..
Личи на негативен, таква како бела линија и јас сум имала на сите тестови што ги имам направено. Направи за 2 дена друг ако не ти дојде, ама негативен е. Иди си на гинеколог ако се грижиш. Мене секое лето ми касни, тоа нормално ми е веќе, од времето е.
Знамм под стрес сум ептеен.. и јас ако добро паметам претходно кога имав правено бев видела слично вака ама ништо.. На гинеколог бев на 17 јули и тогаш очекував да добијам на 20ти или 22ри аама ништо... Прв преглед ми беше и ми кажа дека десниот јајник ми е полицистичен. Плус си добив вагиналети и контрацепција и се чека да добијам за да ги почнам и да бидам на раат.
Pozdrav!!! Pak ja! Epa da se pofalam pak, sega i test so mokraca i bev na ginekolog, i sigurno sum bremena.... sega pak imam izmesani custva ogromna radost no i donekade strav... Da znete deka ke baram od vreme na vreme soveti od vas.. Ve guskam!
менструацијата ми касни веќе 12 дена,а имав секс пред 4 дена(значи во неплодни) сврши надвор од мене ама сепак имам страв од таа предсемена течност.Иначе градите ме болат веќе 3-4 дена и често мокрам,ама никако не ми доаѓа.Што би можело да биде?