Мислиш може да биде грешен? И првиот пат кога правев беше вака па после убаво се покажа втора црта. Не ми текнува дали првиот пат го правев одкако ми каснеше или пред тоа.
Па гради ме болат како за добивање и стомак, притисок имам низок. Првата бременост немав никакви симптоми освен што ми каснеше. Ама па мислам рано е за некакви симптоми да имам. Не знам што да мислам после пораѓај ми се поремети циклусот многу, добивам на 45 дена, бев на гин. ми рекоа се е во ред нормално било...
Pa ne mora da znachi dekq e greshen, tuka i nie ostanatite gledame 2ra crta, samo povtori go za nekoe vreme. drzime palci
Како е можно толку рано да покаже бе Чим така и ја сакам предвреме да напрам и позитивен да биде @VDT2906 Ај со среќа
Феномен сум јас стварно не знам како толку брзо ми покажа. Дали на подолго време добивам, како и да е ќе направам за некој ден уште еден за секој случај.
Мене clearblue ми покажа 5 дена после однос со третово, а со првото 5 дена пред добивање(со редовна менструација сум инаку) Првата посета на лекар не се виде ништо, потоа корегираа термин за две недели според димензии. По тоа знам дека беше зачнато во последниот однос месецот, гестациската кеса одговараше само на тој датум. @VDT2906 со добра мисла и радуј се
Ваков е clearblue, ова е од мојот тест во Мај месец. Инсеминација на 02.05 тест направен по 10 дена. Schwanger =трудна 1-2 = една до две недели
И јас кога правев тест 7-8 дена после однос со тест кој го купив во зегин self clear околу 180ден беше ми покажа бременост.Го повторив после 3 дена со shure check пак ми покажа бременост иако го правев пред да треба да НЕ добијам.Тестот self clear мислам дека е најосетлив и може најрано да покаже бременост.Овој тест е измислен за нас нестрпливите Иако морам да напомеенам дека веќе и чувствував симптоми...уствари еден симптом а тоа беше болни гради што кај мене никогаш не беше симптом за добивање
Zdravo, seksualno aktivna sum vekje 2 mesec, so partnerot imavme seks i ne svrsi vo mene, tie denovi bev neplodna, prviot mesec posle prviot seks dobiv na tocniot datum a eve sega vekje 2 dena mi docni, sabajle napraviv test i ispadna negativen i sakav da prasam za mislenje dali e mozno da sum ostanala bremena?
Според ова што го велиш, нема од што да си забременила. Причините за доцнење на циклус може да бидат најразлични, макар што 2 дена не е голема разлика. Почекај си
Здраво, знам дека е глупаво прашањето но колку време преживуваат сперматозоидите во усната празнина после ејакулација во неа? Дали е можно да се преживеат 1 ден и потоа ако истата плунка се користи како лубрикант да се забремени од тоа во денот на овулација? Ги имам сите симптоми на бременост и многу се плашам