Дали постојат некакви шанси со незаштитен однос два-три пати едно по друго во плодни денови без бришење да останам бремена
Постојат минимални. Затоа се препорачува уринирање пред втор незаштитен однос, да се исчисти каналот.
Мене ми доцни 9 дена, ќе почекам уште некоја ден ако не ми дојде ќе направам тест.. не ме болат гради, минимална болка во јајниците имам но повремено, немам гадење и тоа најмногу ме чуди ако сум бремена да не повраќам. Сепак фала многу.
Рано е за да имаш гадење и повраќање. Веќе ти касни што значи можеш веднаш да направиш тест и да си на чисто.
Многу ти касни, направи тест ако си бремена ќе ти покажи позитивно, немора да чекаш уште. Немора да значи дека ќе ти се гади и ќе повраќаш, кај сите е различно и дај Боже да не ти се гади
Ќе се обидам да направам тест уште утре.. имав уште едно прашање. Пред 2 недели отприлика имав стресен ден и се напив диазепам.. доколку сум бремена ќе му наштети на плодот?
Не. Не, од стрес исто така може и да ти доцни. Направи си утре тест и ако не добиеш следниве денови на гинеколог.
Здраво девојки.Месецов имав однос со партнерот но заштитен со кондом и свршување надвор.Постои ли шанса да дојде до бременост на ваков начин оти не сум многу искусна кога станува збор за ова.Деновиве треба да добијам и имам болки во стомакот грбот и градите се надевам дека тоа се пмс симптоми.
девојки ми треба совет за 4/5 дена треба да добијам менструација имавме вчера односи и сврши во мене сега ме интересира дали е можно да останам бремена секако од срце го сакаме тоа но колку се шансите за бременост незнам!! дали некоја имала вакво искуство? имам два дена веке гасови што до сега никогаш не било така болката во стомак за менструација веке ја нема!! исто да напоменам пред два месеци примав терапија цитостаде и фостимон и ништо слаби јајни клетки и за сега паузираме со терапија