Zdravo sakam da prasam dali ima sansi da sum bremena mi docni 2dena i napraviv test izleze negativen a 4dena pred datata na koja trebase da dobijam zabelezav damki od krv na toaletot a potoa kafeav iscedok ne znam veke sto da mislam vo panika sum mozno li e na testot da ne pokaze tocno posle toa
Daj boze da e rano i jas se nadevam na toa ama poso mislev deka treba odma da pokaze som mi zadocni i malku se razocarav da bidam iskrena posto nemi e padna na pamet da cekam 4 5 dena neso mnogu mi e toa
Ако не ти се чека можеш со упат од матичен гиниколог или на приватно без упат да провериш преку БХСГ вредност од крв и ќе бидеш сигурна дали си или не.Секое добро
MARTKA ti blagodaram za idejava ima sansi da otidam utre posto veke mesto neme faka i eden kup pari za testovi dadov sea pravev eden demek najtocen i mi se pojavi nekoja bleda duri nevidliva od sekoj agol linija na testot no toa ne mi e sigurnoo
Во секое време тука сме за споделување на искуства,помагање,споделување на убави вести,совети,утех,поддршка...Ти посакувам да си видиш тоа што си сакаш.
Zdravo Aleksandraa sea go vidov tvojot post znaci posle 5 dena docneje ti rekle deka e rano za cist pozitiven test ...jas da ne panicam uste na 3ti den znaci imam vreme )))
Девојки мене ми доцнеше 10 дена, направив 2 теста, со позитивни бледи линии, бетата беше 1568 и пак на гинеколог не се виде ништо, беше рано. Така да не паничете, почекајте малку повеќе а во меѓувреме чувајте се
Луѓе уште нешто сакав од вчера да ве прашам ама оваа линијата на тестот ме зашемети ))) дали некооја трудница во првите 2 3 недели имала ретка столица и тоа на сабајле само или мене може од стрес да ми е ова .??? Оти се што читам сите запек имале
Јас па си имам мака со запек. Затоа ми беше чудно што имав ретка на почеток на бременост. Потоа счушнав дека било нормално во бременост
Да да иста сум и јас затоа неми беше јасно дали е можно воа да ми биде симптом за бремебост или имам др проблем
Немој да "ловиш" симптоми. Имај трпение, опушти се и уживај. Кога треба ќе биде. Верувај кога си под стрес не бива па ти што сакаш прави. Жив пример сум ти. Месецот кога се опуштив и решив да одам на испитувања откако ќе добијам мензис, јас не добив. Кога мајмалку очекував
Да знам дека тоа не се контролира. Сега прочитав погоре, ти доцни веќе неколку дена. Уште не провери преку крв?