3 ден имав од менст циклус и при односи без да приметиме дека е скинат кондомот сврши во мене и потоа некако ми истече бев до тоалет и подоцна пак ми потече. Нека сподели некој искуство не сакам да пијам такви апчиња но веке ако морам
Апче се пие за ден после во рок на 72 сата од незаштитен однос. После е доцна за апче. И голема е веројатноста да си бремена.
Како што јас ја разбрав при менструација имале односи, па мала е веројатноста за бременост бидејки нема тогаш овулација...
Здраво девојки и мамички сакам да прашам се обидуваме со мм да имаме бебенце денес бев физички активна легнав да спијам и кога станав се разбудив со силна болка во половината и левата страна кај јајникот иначе на 26 август имав циклус 5 дена и после тоа одлучивме за бебенце дали се некои симптоми ве молам за одговор доколку имала некоја од вас ваков сличен случај?
Devojki neznam dali e soodverna tema no neznam kade.. Sram ne sram ke prasam moze i glupo prasanje e ama neznam eve.. Znaci taze mazena sum i so partnerot se obiduvavme nekolku pati.. poveke se pazevme radi svadbata pa neplodni denovi i sl. No nesto ne mi e jasno..sekogas koga svrsuva vo mene ke zavrsime se toa i ke stanam da se sredak da se oblecam i sl.i posle nekoja minuta gakite mi se lom kako da celata sperma mi e vratena nazad.. okej e toa ili sto e rab..znaci nema nekoj pata da ne mi prsne na gaki... ne mi e jasno toa zas e taka..
Спермата мора да излегува сосема нормално е тоа е количински многу е неможе внатре да се задржи.Тоа што треба да стигне на правото место ќе стигне
Здраво женски. Последниот циклус ми беше на 23.08 но не ни осетив дека имам, малку розово и траеше 4 дена. Од тогаш цело време пазам на исхраната, но стомакот ми е подуен, градите отечени и осетливи. Преку ден ми се повраќа, понекогаш имам вртоглавици а исто така метаболизмот мине пореметен без апче не можам да одам во вц. Пред некој ден на гаќите имав розов исцедок а кога се избришав немав ништо. Знам дека е рано за нареден циклус, но дали може да се ова знаци на бременост. Ако некоја имала слично искуство нека пише. ❤️
Здраво девојки/жени. Да поставам прашање за другарка ми. И доцни 3 дена, а со дечко и имале односи за време на плодните денови. Првиот однос бил орален (се измил, уринирал) па после 5 мин ставил кондом и имале однос (свршил надвор од неа). Па стравува да не останало некој сперматозоид најдоле на пеносот миејќи се па да е бремена.
Па вала ние не го видовме дали се миел убаво или му ја покажал водата од далеку само ,па да знајме дали му останала сперма или не
Истото го помислив и јас. Ќе почекам до следната менструација, па ако ми касни се надевам дека ќе биде тестот позитивен
Zdravo femina sakam da ve prasham nesto. Pred 2 ipol nedeli imav odnos so deckoto no ne beshe zastiten on svrsi na nego no jas se doprev do toa dali e mozhno nesto na dopir vaginalno a da ne e vnatre da napravi problem i da ostanam bremena eve vekje 2-or den kako osekjam bolki vo gradi posto kako sto citav nekoj vikaat deka mozhelo i nekoj dopir da napravi takov konflikt pa bi ve zamolila za pomosh vi blagodaram.