Може имаш бело прање и може од тоа да ти заликувало на сперма ,мислам дека во случајов нема место за паника
Фала ви многу... информирана сум доволно за односи и повторно паничам безврска можеби тука работи и анксиозноста со која се мачам како да само јас имам односи и само јас може да останам бремена после секое завршување на односот ме мачи прашањето дали сум бремена а во никој случај не пробувам без заштита..
Не си го оптеретувај мозокот со такви работи ако сака да биде ќе биде ,опушти се и не мисли на тоа ако имаш аксизност почни со некои вежби,пешачи најди некое хоби. Колку пати ние со партерот сме имале незаштитен со свршување внатре па до сеа не останав бремена и секој пат се разочарував ,затоа ти викам опушти се и нема што да се грижиш ако користите заштита.ако се пукне кондомот е тоа е веќе др.
Treba da mi dojde,no imam bolki vo dolnio del od stomakot i mi e poduvan stomakot.Imav odnosi so deckomi no toj svrsi nadvor od mene no malku od spermata otide onamu dole pa strav mi e da ne sum bremena,a prv pat mi se slucuva vaka poduenost i bolki da imam..ve molam kazete sto mislite do sto bi dovele ovie bolki,dali sum bremena.
Душичка чим свршил надвор,нема бременост и не би требало од една капка да влезе така и да се оплоди тоа би било чудо.За бременост треба целосен однос со свршување внатре.Ако сумњаш направи тест,и ако не добиеш за една недела отиди на гиниколог за да видиш што е работата.Поздрав и секое добро
Тие болки и подуеност ти се на психичка база. Опушти се, напиј се чај од нане и ќе ти дојде. За бременост треба да ти сврши внатре. Од стотици милиони спрематозоиди, само 10-20 доаѓаат до јајце клетката а др умираат попатно. Така да уживај. Да не е тестот со поминат рок?
Не во ред е.. Некој вика дека неможело да покаже преку крв зашто било рана бременост и ми ксснело. Главава ми е хаос одтснува само да чекам. Никогаш не ми доцнело волку. А и на толку обиди па дај боже да е
Јас да сум на твое место би отишла на гиниколог да ми ја разреши дилемата сум или не сум бремена и да види што е работата.Не би оставила така.Секое добро
Доколку испитуваш преку крв бХцг си покаЗува вредност на бременост од 2ра недела.Тој што ти вика дека не се гледа преку крв тоа ни малку нема вистина,затоа провери си крв
А да паузираш со односи додека не ти помине анксиозноста? На крв обавезно покажува ако има нешто, затоа е и најсигурно. Оди на гинеколог
И со кондом и не ти свршувс внатре и ти мидлиш дека можеш бремена да останеш? Ние овдекс се мачиме со месеци.. Не се останува така лесно бремена не се секирај не паничи. Имај си односи со човекот не му паничи вака додека не си ја уништиш врската
Da ali deka se sluci toa i sega uplasena sum a i pregjeska kako da me bockase nesto vo matkata se sto mi se slucuva mistvara panika deka mnogu se iznacitav po internet za simptomi za bremenost ..... -_-