Пробај да се опуштиш максимално. И да ги одберете со партнерот позите што ќе ви одговараат и на двајцата. Пробајте и предиграта да ви е подолга (можеби не се доволно навлажнуваш па те боли). Експериментирајте, само така ќе го најдете она што ви е најдобро.
Пробај да се опуштиш максимално. И да ги одберете со партнерот позите што ќе ви одговараат и на двајцата. Пробајте и предиграта да ви е подолга (можеби не се доволно навлажнуваш па те боли). Експериментирајте, само така ќе го најдете она што ви е најдобро.[/quote] упс , сум ја утнала темава што да правам уште спијам иначе пробавме секако ама џабе, само во мисионерска не ме боли толку , другиве мислам ќе ми прснат јајнициве ќе си одам на лекар нема друго чаре
упс , сум ја утнала темава што да правам уште спијам иначе пробавме секако ама џабе, само во мисионерска не ме боли толку , другиве мислам ќе ми прснат јајнициве ќе си одам на лекар нема друго чаре [/quote] мораш да посетиш гинеколог, сепак за твое здравје се работи.. и уживање
decki imam prasanje za vas?mi docniiiiiso decko mi imavme seks so kondom no problemot e vo toa sto sekogash za ovie 4 god imame seks prvo bez kondom i kogA decko mii dovolno ke se zapali stava kondom,ima nekakva sansa da sum bremena,mi docni 1 den daj mi nekoj odgovor,nekoj vash sovet zasto ke se mrdnam fala mnogu
не бе каква бременост , како моѓе да сибремена а да сте имале однос со кондом, нормално е да касни 5 дена менстроација а не па еден ден. за да се смириш купи си некој ефтин тест од аптека ама пак ти викам како може со кондом да останиш бремена , не си не се секирај
lelelel srce siii,samo cekav nekoj da mi pishe ne ne si da se smiram,abe ima sansi od taa tecnosta sto ja lacat maskiteee nikogash ne mi se slucilo da mi docni,imam redoven ciklus,gradite me bolat nenormalno mnogu i gi imam site simptomi kako za doaganje
Штом си ги имаш симптомите ќе добиеш, не се секирај. А од предсемената течност, шансите да останеш бремена се скоро никакви.
fala fala fala fala fala,na forumov procitav se i sesto i za toa se staviv vo nervozi poradi taa tecnosta
Штом си ги имаш симптомите ќе добиеш, не се секирај. А од предсемената течност, шансите да останеш бремена се скоро никакви. [ decki i mene mi e strav od taa predsemena tecnost da ne se sluci nesto...plus imav seks koga mi bea najplodnite denovi.daj boze da ne sum toj baksuzot na koj za prvpat ke mu se sluci toa
Zdravo da me zamolam za sovet...do sega mi idese redovno nikogas mi nema zakasneto,a ovoj mesec veke 10dena mi kasni,nemam nikakvi simptomi ni za da dobijam ni za da sum nedaj boze bremena,ve molam kazete mi so da napravam me faka panika veke.....
Немој да паничиш безпотреба ,најнапред направи тест ако веке се сомневаш дека можеби си бремена но сепак незначи дека мора да си бремена ако ти доцни,може да биде и од некој стрес и слилно
Decki pomos!!! So decko mi imavme seks, pa po zavrsuvanjeto toj go izvadi kondomot i malku sperma zavrsi na povrsinata od mojata vagina. Vednas se iscisitiv no sakam da znam dali postojat sansi da se zabremeni? ve molam pisete odma, ke poludam [mod-kirilica:2ymaxq2s][/mod-kirilica:2ymaxq2s]
За да останеш бремена треба да сврши внатре во тебе. Ако било така како штo кажуваш, тогаш нема шанси да се случило нешто.
Дечки Здраво, имам и јас една мака на оваа тема,сакам да ве прашам дали знаете после колку време од бременоста може да се види на ехо?дали после 2 недели може да се види бременост на ехо?мене ми касни веќе мноогу,правев 2 теста беа негативни за среќа,но отидов на гинеколог да проверам и имам цисти на јајниците тоа го знам и д-рката рече дека тоа е главната причина но се сомнева дека може да постои и рана бременост која можеби не може да се види,има ли некој некакво искуство и знаење на темава? Хееелп ве молам
ДА!МОЖЕ...Ако ти касни како што кажа подолг период оди одма на гинеколог,ќе те прегледаат со вагинално ехо и ќе дознаеш дали си или не си.Но ме чуди зошто тестот е негативен? ако ти касни и е негативен онда мислам дека др.нешто е во прашање,не бременост.Но можеш да видиш... Ајде трк на гинеколог,,,патем колку ти доцни?
devojki dali e mozno da sum bremena? mi kasni veke 6ti den a me bolat gradite premn.na 1vi ovaj mesec decko mi samo 2-3sek se zadrza vo mene bez kondom a potoa stavivme i isto taka se cuvstvuvam umorna na momenti i mn omalaksana (
Те болат градите затоа што треба да добиеш. Иако тоа е и еден од симптомите на бременост, ама тоа кај тебе не е случај, затоа што дечко ти не свршил во тебе.
Не е можно, ама во никој случај да си бремена, сте користеле заштита и претпоставувам дека не свршил директно во тебе туку во кондомот...во тој случај не се секирај, нема ништо. А градите те болат најверојатно затоа што треба да добиеш.