1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Пробај да се опуштиш максимално. И да ги одберете со партнерот позите што ќе ви одговараат и на двајцата. Пробајте и предиграта да ви е подолга (можеби не се доволно навлажнуваш па те боли). Експериментирајте, само така ќе го најдете она што ви е најдобро.

2. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.225
    Допаѓања:
    48.011
    Пробај да се опуштиш максимално. И да ги одберете со партнерот позите што ќе ви одговараат и на двајцата. Пробајте и предиграта да ви е подолга (можеби не се доволно навлажнуваш па те боли). Експериментирајте, само така ќе го најдете она што ви е најдобро.[/quote]

упс , сум ја утнала темава :$ што да правам уште спијам :lol:

иначе пробавме секако ама џабе, само во мисионерска не ме боли толку , другиве :tmi: мислам ќе ми прснат јајнициве ;( ќе си одам на лекар нема друго чаре ;(

3. L0ve

L0ve Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    199
    упс , сум ја утнала темава :$ што да правам уште спијам :lol:

иначе пробавме секако ама џабе, само во мисионерска не ме боли толку , другиве :tmi: мислам ќе ми прснат јајнициве ;( ќе си одам на лекар нема друго чаре ;([/quote]

мораш да посетиш гинеколог, сепак за твое здравје се работи.. и уживање ]:) ]:)

4. alekivana

alekivana Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    decki imam prasanje za vas?mi docniiiii:(so decko mi imavme seks so kondom no problemot e vo toa sto sekogash za ovie 4 god imame seks prvo bez kondom i kogA decko mii dovolno ke se zapali stava kondom,ima nekakva sansa da sum bremena,mi docni 1 den daj mi nekoj odgovor,nekoj vash sovet zasto ke se mrdnam fala mnogu

5. bigfish

bigfish Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    27
    не бе каква бременост :tmi: , како моѓе да сибремена а да сте имале однос со кондом, нормално е да касни 5 дена менстроација а не па еден ден. за да се смириш купи си некој ефтин тест од аптека ама пак ти викам како може со кондом да останиш бремена , не си не се секирај

6. alekivana

alekivana Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    lelelel srce siii,samo cekav nekoj da mi pishe ne ne si da se smiram,abe ima sansi od taa tecnosta sto ja lacat maskiteee nikogash ne mi se slucilo da mi docni,imam redoven ciklus,gradite me bolat nenormalno mnogu i gi imam site simptomi kako za doaganje

7. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Штом си ги имаш симптомите ќе добиеш, не се секирај. А од предсемената течност, шансите да останеш бремена се скоро никакви. :)

8. alekivana

alekivana Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    fala fala fala fala fala,na forumov procitav se i sesto i za toa se staviv vo nervozi poradi taa tecnosta:) :D :D :D

9. bebi

bebi Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2010
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    2
    Штом си ги имаш симптомите ќе добиеш, не се секирај. А од предсемената течност, шансите да останеш бремена се скоро никакви. :)[

decki i mene mi e strav od taa predsemena tecnost da ne se sluci nesto...plus imav seks koga mi bea najplodnite denovi.daj boze da ne sum toj baksuzot na koj za prvpat ke mu se sluci toa :?:

10. skorpija20

skorpija20 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    10
    Zdravo da me zamolam za sovet...do sega mi idese redovno nikogas mi nema zakasneto,a ovoj mesec veke 10dena mi kasni,nemam nikakvi simptomi ni za da dobijam ni za da sum nedaj boze bremena,ve molam kazete mi so da napravam me faka panika veke..... :sweat:

11. milca

milca Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    Немој да паничиш безпотреба ,најнапред направи тест ако веке се сомневаш дека можеби си бремена но сепак незначи дека мора да си бремена ако ти доцни,може да биде и од некој стрес и слилно

12. milkamksk

milkamksk Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Decki pomos!!!

So decko mi imavme seks, pa po zavrsuvanjeto toj go izvadi kondomot i malku sperma zavrsi na povrsinata od mojata vagina. Vednas se iscisitiv no sakam da znam dali postojat sansi da se zabremeni?

ve molam pisete odma, ke poludam
    [mod-kirilica:2ymaxq2s][/mod-kirilica:2ymaxq2s]

13. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
  14. crazyinlove19

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    За да останеш бремена треба да сврши внатре во тебе. Ако било така како штo кажуваш, тогаш нема шанси да се случило нешто.

15. milkamksk

milkamksk Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0

Нели треба да биде внатре пенисот за да ја оплоди?Вака може ли да стигне сперматозоид?

16. Minnie89

Minnie89 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    4
    Дечки Здраво,
    имам и јас една мака на оваа тема,сакам да ве прашам дали знаете после колку време од бременоста може да се види на ехо?дали после 2 недели може да се види бременост на ехо?мене ми касни веќе мноогу,правев 2 теста беа негативни за среќа,но отидов на гинеколог да проверам и имам цисти на јајниците тоа го знам и д-рката рече дека тоа е главната причина но се сомнева дека може да постои и рана бременост која можеби не може да се види,има ли некој некакво искуство и знаење на темава?
    Хееелп ве молам :(

17. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    ДА!МОЖЕ...Ако ти касни како што кажа подолг период оди одма на гинеколог,ќе те прегледаат со вагинално ехо и ќе дознаеш дали си или не си.Но ме чуди зошто тестот е негативен?
    ако ти касни и е негативен онда мислам дека др.нешто е во прашање,не бременост.Но можеш да видиш...
    Ајде трк на гинеколог,,,патем колку ти доцни?

18. Tannaa13

Tannaa13 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    36
    devojki dali e mozno da sum bremena? mi kasni veke 6ti den a me bolat gradite premn.na 1vi ovaj mesec decko mi samo 2-3sek se zadrza vo mene bez kondom a potoa stavivme :(:(:( i isto taka se cuvstvuvam umorna na momenti i mn omalaksana :((

19. crazyinlove19

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Те болат градите затоа што треба да добиеш. Иако тоа е и еден од симптомите на бременост, ама тоа кај тебе не е случај, затоа што дечко ти не свршил во тебе.

20. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Не е можно, ама во никој случај да си бремена, сте користеле заштита и претпоставувам дека не свршил директно во тебе туку во кондомот...во тој случај не се секирај, нема ништо.
    А градите те болат најверојатно затоа што треба да добиеш. :)