Мене циклусот ми доаѓа на 24ти ден. И кога останав бремена, пак ми дојде на 24тиот ден и ми траеше само два дена, кафеава крв. И направив тест на 28. ден и беше позитивен. Со среќа.
Не ти дошло туку тоа е од што се вгнездило бебчето . Повеќето го имаат тоа и е многу поразлично од менструација. Не, само може да ти доцни од апчето,малце да ти се поремети циклусот
Добар ден девојки Извинете ако сум досадна со прашањава, пишав и во друга тема но немав одговор примив прегнил 25.09 на 12 ден на големина фоликул од 23 -17 мм, имавме односи тие денови со маж ми Од петокот 28.09 почнав да пијам дабростон таблети во период од 15 дена. Уште ги пијам, но денеска на гаќите видов кафеав исцедок и болки во стомакот Дали е ова знак дека ќе ми дојде или од таблетиве ?
Не Редовна ми е менструацијата, на 28-29 дена. Се обидуваме за бебенце три месеци но не фаќа, затоа пробавме месецов со следење фоликули, лекарот предложи прегнил за да прсне фоликулот а исто така и дабростон како помош за задржување на плодот, е сега незнам какви дејства има. Имам уште неколку дена до добивање, па затоа ме изненади исцедокот и имам нелагодност со благи болки во стомакот ниско. Дај боже да е имплантациско
Срце, за прво ли пробувате? Ние од мај, ама уште не бива Матичната ништо не ми кажа за испитувања, нити нешто ми даде да пијам. Само пап и резултатите се во ред.
Да За прво се обидуваме, од јуни наваму ама не бива. Лекарот ми вели и мене дека уште е рано за испитување, само пап и тоа е .
Дека пиша следење фоликули, а мене ништо такво не ми спомна матичната а и оставам да минат неколку месеци, па ако не биде да бараме чаре.
Срце стискам палци. Мене ова на убаво ми изгледа. Мислам дека е невозможно да добиеш циклус додека пиеш прогестерон. Доколку нема бременост, по престанување со прогестеронот, треба во рок од 2-3 дена да се добие циклус. По колку мг пиеш на ден? @srce-9
Од 10 mg се, денеска е 11 - ден како ги пијам а 25 ден од последниот циклус На 11-ти би требало да не/добијам бидејќи ми доаѓа на 28 дена.
Здраво женички Пред 7 месеци ја родив душата моја, Март месец. Прв пат после пораѓајот, добив мензис. на 9.9.2018, тоа е претходниот месец. Пред плодните денови и за време бевме активни со мажуле, сакаме второ бебче. Овој месец требаше да ми дојде на 7.10 и еве уште ја нема...имам тапи болки во половината доле и во јајниците, исто како пред добивање...Што мислите? Да направам тест утре сабајле? А инаку не дојам веќе 2-3 месеци...
Здраво женички после последната менструцаија значи после 14 дена од менструцаија имав кафеави точки кои траеа само една ден еве сега требаше да добијам на 8 овој месец но се уште немам добиено а имам болки во стомакот дали е можно да сум бремена бидејќи мн сакам да сум бремна веќе 2 години се обидуваме за бебе а се е во ред и со мене и маж ми
Баш сакав да прашам дали има некои новости. Тоа на 17-ти ден од циклус, може да било овулациско крварење. Значи овие денови ќе чекаме резултати од тест
A ova epten simptomatichno deka e se mozno. Deka e mozno da ima ostanato od taa technosta, a i deka malku moze da svrhil vo tebe. Najubavo da prasas nekoj koj zirkal ako imalo posto vie ne ste primetile. A se raboti za se po malku.
zdravodecko mi mi svrsi koga mi bea plodni denovi(po app na telefon ne znam dali vistina mi bea togas plodnite denovi zatoa sto malce imam cudna mes sekoj mesec razlicno mi doagja) i sega mi kasni 4 dena...Imam neverovatni bolki vo gradite kako nikogas do sega i imam od vreme na vreme bolki kako pred dobivanje ama ne dobivam imam i normalno belo pranje,pa prasanjeto mi bese dali nekoja imala vakvi siptomi?test use nemam napravenoo,a sakam da e pozitivenPozdrav
Јас имав минатиот месец вакви симптоми, ми доцнеше од три до четири дена, но на крајот добив. И зошто бе не користете презервативи? Ајде биднало. Почекај уште некој ден, а штом ти доцни и велиш дека и порано не ти доаѓала на точен датум можеби и сега е така, од стресови. Почекај некој ден опушти се, и купи си тест. Следен пат внимавајте малку.