Zenski ve molam za pomos....prosliot mesec imav dobieno men.na 14 septem. i pred prosliot isto taka na 14 no ovoj mesec ne mi dojde...ovoj mesec so mm na 14 imavme nezastiten odnos i mi svrsi zs se nadevavme deka kaj da e ke mi dojde pokasno navecer no ne se sluci...se plasam da ne sum bremena jas veke imam dve devojcinja problemot e sto dvete gi imam so carski rez se olasam.za treto da ne izdri matkata razlikata na dvete e 2g i nekolku meseci a ako.sum pak istata razlika ke bide...ima li nekoja so vakov slucaj kako jas ve molam za sovet ...a za simptomi samo mokram dr nikakov,no i so preshodnite 2 bremenosti nemav nikakvi simptomi...poZz
Ne ne pravev si.vikam.da pocekam uste nekoj den,pre ovie dva meseca od koj omav dobieno znaci juli isto taka mi kasnese no dobiv e sega me plasi toa sto na 14 mesecov koga trebase da dobijam jas imav rizicen odnos nadevajcise deka ke dobijam vecerta...citam na forunov imalo.zeni koj dva dena pred menzis zabremenile jas na denot imav odnos
Може да се забремени и кога имаш менст и кога немаш. Од мое искуство така да направи си тест. Секогаш кога свршува во тебе има веројатност да останеш бремена.
Lele se plasam ...ne e problem deka 3 dete no se plasam da ne se iskomplicira ness dokolku sum bremena sepak dvete deca mi se so carski secena 2 pati ma ista rana .. bipokazal li testot dokolku go napravam navecer...
Постојат шанси да си бремена, ама јас лично мислам дека ти доцни од самата психа. За секој случај направи тест тие денови, и нема што да се плашиш за 3то за царцски,познавам жени со 3то дете царски.
Da mozno e i od samata psiha,no.imam i.problem so cisti se nadevam deka e cista vo prasanje,ke napravam i test pa ke vidime sto ke kaze
Napraviv test od surechek ispadna negativen ....lele offf ne znam veke stonda mislam son nema da me fati
Ако си имала ризичен однос сега на 14ти, а веќе има поминато само 3 дена, мислам дека рано е за тест. Треба да поминат 2 недели од ризичниот однос. Опушти се, не мисли на тоа. Што и да е ќе го прифатиш.
Da no jas na 14 trebase da dobijam nekade okolu pladne imavme odnos i rekov ponaveker kade i da e ke mi dojde no nisto od toa e sega plus kade sto i ne dobov na 14 i odnosot zgora plus me zagrizuva se plasam samo i ako sum bremena da ne ispadne nekoja komplikacija zs pred dve ipol god mi bese vtoriot carski pa rekov da ne ima nekoja clenka koja ima 3 bremenosti so carski pa da spodeli iskustovo...i vo pravonsibstoni da e mora da se prifati....no nikogas nemam abortirano i mn se plasam na pomislata od toa ako sum bremene da ne ispadne da moram.da abortiram zs i vtoriot carski mi bese na 2 ipol god...da ne smee tolku rano za 3ti.... a jas sibse nadevav ke sindobijam na 14 moze pokasno pa i so da svrai vo mene no se se iskompicira wowwww ne znam veke so da mislam i poveke stres i ne dobivam ko za inat
Најпрво смири се, штом имаш 2,5 год. Дете, ако си бремена ќе има поминато 3 години. Не се плаши, јас познавам жени кои имаат трето дете со царски па здрави-прави се. Со редовна контрола и добар гинеколог нема место за плашење. Веќе коцката е фрлена. Опушти се, се ќе биде во ред. Господ ќе те чува.
Секое утро кога ке станам ме боли во долниот предел на стомакот, и секоја вечер станувам одам во тоалет.. Дали можеби има шанси да сум бремена?
Дали имаше незаштитен однос да сврши во тебе ? Дали ти доцни? Колку време помина одкако сте имале незаштитен однос? Немаш конкретно напишано ништо нир неможеме да знаеме. А симптоми на бременост може да ги има како за пред добивање или воопшто да ги нема.
Последна менструација ми беше на 30.09, на 4ти и 14ти сврши во мене а многу е рано да правам тест... Се обидуваме неколку месеци но несака да фати хех се надевам да испадне позитивно
Рано е. Незнам зошто се оптеретувате и ние со мм пробувавме со месеци ама не бев оптеретена 2 дена после секс да барам симптоми. Почни да уживаш во сексот и да не мислиш што ке бидне и ке се фати. И симптоми барај одкако ке ти доцни.
Девојки ве молам за мислење. Претходната бременост ми заврши трагично во 7ми месец. Од минатиот месец решивме со мм повторно да се обидеме. Треба да добијам за 3 дена, ама веќе неколку дена осеќам големи мачнини. Пред два дена решив да напраам од оние тестовите што покажуваат као точен резултат неколку дена пред да доцни и испадна позитивен, со тоа што линијата не беше баш црвена, туку малку бледа. Но, сепак нели е позитивен. Денес решив да направам повторно тест со утринска мокрача. Овој пат линијата беше значително побледа. Тоа малку ме збуни па решив да направам тест преку крв. Тестот преку крв испадна негативен, но не е од оние што покажуваат точно колкаво количество HCG има во крвта. Дали има шанси сепак да сум бремена? Чудно ми е ради двата позитивни теста преку урина....