Шансите се 50-50. Почекај, ако ти дојде значи не си бремена. Опишти се,не мисли на тоа бидејќи може да ти доцни од самото мислење. Среќно.
Има и тоа како. Не е мала, иста е како и секој незаштитен. Јас останав одма ден после циклус. Знам зошто толку и беше.
Се е можно, како што вели еден познаник: "со жените, никогаш не се знае!". Еве на пример @Karmina1989, е бремена од доцна овулација.
Ми се врти многу, и позади тилот ме боли.. Не пијам многу течности, а одам многу во wc. Прееска на тоалетот имав капка крв. Можно ли е?
Да имавме незаштитени односи, се обидуваме за бебе веќе некој период. Ми се мати во главата, лошо ми е по малку...
Аха. Па зависи ако има поминато 2 недели од ризичниот однос или ако ти касни 4,5 дена - направи тест. Мада, тие симптоми не ми изгледаат за бременост, но дај Боже да грешам. Со среќа.
Ќе видиме, време ќе покаже... Бевме активни овој месец, треба да добијам 4,5 некаде, ако ми дојде како што треба, бидејќи немам редовно. На последниот ден од менструацијата имавме незаштитени односи.. Па незнам како ќе каже Господ така.
Ако свршуваше во тебе има шанси за бременост, ако не - нема. Останува да чекаш, многу не мисли на тоа, бидејќи само лажни симптоми ќе ти се појавуваат. Се надевам деќа ќе биде се како што сакаш.
Имавме односи на 4,6,7, 19,22 незаштитени, сврши во мене.. Лошо ми е веќе неколку дена, ми се врти по малку, и немам многу апетит. Веќе неколку месеци се обидуваме за бебе. Се надевам ќе се израдувам за брзо време..
Здраво девојки. Два месеци се трудиме за бебче минстиот месец ми доцнеше 2 дена меѓутос и преку крв тестот беше негативен. Месесов требаше дс добијам на 25 ти сеуште ми доцни.болки бо градите имам веке 2 ипол недели а овие 3 4 дена поготово на денот кога требаше да добијам имав преголеми оштри болки во јајниците. Сега полнаа пак ама сега имам и бело прање. А во стомакот доле осеќам како топка како да ми тежи како притисок некој. Имс ли шанси да има бебче и дали да чекам уште за тест. Фала ви
Аиии значи може да сум бремена и од претходниот пат. Тогаш нс тест имав една бледа црта на вториот негативен и на крв негативно. Утрово имам оштри болки во јајниците и премногу ми е лошо. Утре најубаво тестче
zdravo zenicki imav ciklus od 5.10 do 09.10 na 10.10 go imavme prviot odnos a na 23.10 vtor pat treba da dobijam na 3-4.11 a veke nekolku dena imam dosta bolni gradi i od denes imam simptomi kako prviot den koga ke mi ddojde tezina tamu dole vase mislenjesakam bebeee