Одма прави тест, кафеното не значи дека ќе ти дојде, поверојатно е дека си бремена па од тоа да е. Не чекај , незнам како си издржала од сега. Известине
Lele ami jas ke zaulavam...posleden pat mo dojde na 5ti oktomvri. Imav nezastiteni odnosi...veke cena nedela imam bolki na desen jajnik...cesto mokram..cat pat ko zeska voda da me obliva...gradite do vcera ne mi se dopiraa od bolka sega ne mi se maka no mislam deka mi se za 1 broj porasnati neznam sto da ocekuvam nez koj pat da go fanam i do koga da cekam...ke dobijam ili ne pojma neam...
Здраво до сите на темава,искрено сум во огромен шок,сакам да ве прашам што значи тестов?и дали е можно да биде лажен тестот,поточно да покаже погрешно?Иначе е направен според правилата кој ги има во него,и не ни е прв пат да правиме тест,до сега 3-4 имаме правено годинава,сите биле негативни,правилно направени и вчера се случи ова.
Секако дека од среќа,али неочеувакно беше многу,кога се надевавме пред некое време све беше разочарување,и сеа од нигде никаде.Измешани емоциии до бескрај.... Не е проблем тоа,имам добар тренинг,внука ми јас ја израстнав,и сеуште ја растнам,затоа што мајка и си тера некој нејзин филм,и многу многу не и се замара.Така да не сум спиел 2 години скоро како што треба,сум станувал во ниедно време,менвуње пелени,сокчиња,шетања,бањање,и што све уште не.
Ако ти е за утеха маж ми кога го виде нашиот прв позитивен тест се утепа од плачење па после вртеше кругови низ соба и на крај сакаше да ги разбуди сите домашни од спиење.Честитки убаво сте труднички