prethodniot mesec mi docnese 53dena napraviv test negativen posle nekolku dena dobiv od koa mi projde menstruacijava imav sex samo so kondom sea pak mi docni 24dena dali e mozno da sum bremena ili neznam od sto mi docni
Штом си имала со заштита не е можно да си бремена. Треба да идеш на гинеколог за да ја утврди причината на каснењето на менструацијата.
i jas taka mislam no sepak sum zagrizena planiram da zakazam pregled kaj simonida kotlarova vo remedika so majkami ke idam pa se plasam da ne mi kazat tamu deka sum bremena pa da dobijam infarkt gradite pocnaa da me bolat prethodnata nedela vo vtornik eve do utre 1 nedela no nisto od menstruacija i uste me bolat no mislam deka se namaluva bolkata a imam nekoj zolt iscedok lepliv
Можно е да имаш некоја инфекција. Земи си тест за бременост, да ти биде мирна главата. Не си бремена, не мисли на тоа бидејќи не може да ти дојде од тоа.
Честитки... најдобри родители да бидете и со лесно цела бременост. Немој да се чудиш за тестовите они си кажуват како што е,јас ако израчунам до сеа колку пари имам фрлено и колку солзи пуштено за тие негативни тестови.... Многу ми е мило вака кога ќе видам едно машко како се грижи ,многу ми е ми е мило за тебе те читам по форумов со среќа
@ЕденЧлен Членко, баш ми е многу мило. Со среќа нека ви е и на двајцата, што и да е живо и здраво нека е, со многу љубов.
Здраво девојки Незнам дали местото на прашањево е тука, но сепак ќе побарам мислење од вас. Се обидуваме за бебе неколку месеци но безуспешно, месецов исто така бевме активни и еве денес е 25-ти ден, од утрово имав грчеви и подуеност во стомакот и кафеаво - розевкаст исцедок дали ова значи дека ми пробива и порано ќе ми дојде ? Инаку ми е редовна на 28 - 29 дена Како поминува секој месец се повеќе се разочарувам и плашам
Не треба ни да се разочаруваш, ниту пак да се плашиш. Се во свое време. Гледам психа те убива. Не можеш да знаеш дали си бремена се додека не почне да ти касни, поради тоа што симптомите се горе доле исти, така да џабе само стресови ќе си ствараш. Опушти се, кога најмалку очекуваш ќе биде.
Аииии Честитки другар, нека и е лесно, со лесно да си ја истера бременоста. Ти ке бидеш прекрасен татко