И јас тоа го мислев но не знам до кога треба да чекам можеби е нормално .. иначе обично ми доаѓа точно или некој ден покасно но се има случено и да ми касни повеќе дена
Девојки дали доколку имаш бело прање а се обидуваме со партнерот да имаме бебе...можна ли е бременост ?
А знаеш која е причината поради која имаш бело прање? Мислам, си била во брзо време на преглед на гинеколог?
Редовно одам примам терапија ама често знае да се јаве..дали е можно да останам бремена и покрај тоа што имам бело прање
Можеш да останеш бремена, ама пожелно е прво да ја излечиш целосно инфекцијата поради твое и здравјето на бебето.
Можеш, бело прање си нема врска со бременост а каква терапија примаш? Имаш ли инфекција или? Прашај гинеколог за апчиња и вагиналети доколку се обидуваш да забремениш, не се дозволени сите лекови во бременост Дали мислиш дека бело прање има само кога има инфекција? Инаку сува барут ти е? Не спомна девојката никаква инфекција.Затоа и се прави брис во бременост за да се лечи ако има инфекција.
Ако не те чеша, пецка и не мириса не е страшно нешто. Бел секрет како бело прање може да има и при овулацијата, јас секогаш имам едно недела цела во месецот така.
Mi docni veke 5-6 dena,pravev 3 testa site 3 mi bea negativni,nemam nikakvi simptomi za dobivanje,samo malku mi se osetlivi bradavicite Dali e rano za da se otkrie bremenost? Do sega nikogas mi nema docneto Veke 6 meseci so maz mi se obiduvame za bebe
Luge ve molam za pomos i brz odgovor znaci posleden pat imav odnos na 21oktomvri i dobiv na 6 noemvri i me jadat misli dali sum bremena ili ne i sea kako da me bolat jajnicite nz dali od psiha ili nz..kako ide mn sum isplasena