Zdravo !! Nova sum vo forumov pa bi sakala da prasam mi docnese 10dena pa mislev deka dobiv megutoa samo koga se brisam ima malku kako kako kafejavko ama trae veke dva dena dali e mozno da sum bremena!!inaku se lecime od steritet blagodatam.
Zdravo Feminki Sakam da prasam dali e mozno da sum bremena so decko mi imavme peting toj bese vo bokserki i jas vo gaki no sepak toj svrsi vo gaki Posle odnosot 2 nedeli me bolese dolniot del od stomakot deneska mi dojde tocno na denot koga trebase da mi dojde dali e mozno da sum bremena i pokraj toa sto mi dojde Dali ako napravam test preku krv ke mi pokaze tocen rezultat
Е како бе девојче бремена од што воздушно ли стигнало кај тебе внатре.Дај не не зезајте со овакви прашања
Па ако до тебе стигнало таква информација тогаш за вас не е ни петинг.Земете информирајте си се па после почнувајте со што било.
Па замисли со некој бакнежи да споделиш ...Јас стварно мислам дека се зеззат тука а ако не е така не би сакала да искоментирам што мислам
Да. Трудна си. Гаќите пропуштаат сперма. А, и сосем е логично шо имаш лажна менструација, таков е феноменот на забременување преку гаќи. Инаку не, не си трудна.
Да да направи обавезно,и на ехо иди да видат веќе кој ден си бремена,и што пол е бебето. Све забегано до крајностт у пм.
Мислев дека сите (тинејџери и возрасни) се информирани како се забременува.... ама ко ќе прочитам нешто на темава се прашувам: СЕ ЗАФРКАВАТЕ ИЛИ СТВАРНО МИСЛИТЕ ДЕКА ПРЕКУ ГАЌИ СЕ ЗАБРЕМЕНУВА???
За посигурно, да си си на чисто, утре сабајле во рани зори, 5 ипол отприлике, Треба да излезеш на тараса и посматрај внимателно. Бараш штрк. Легендата вика дека ако видиш штрк у брзање, бремена си. Со среќа.
Девојки...последна менструација имав на 26 октомври.. Требаше да добијам на 23 ноември...1 ден ми доцни...направив тест испадна негативен..денес исто испитав преку крв...пак негативно...сакам да сум бремена..можно ли е да покаже позитивно
За жал штом си направила преку крв и е негативно, нема шанси да си бремена. Ќе покажело барем некоја минимална вредност. Жал ми е
Devojki jas denes se javiv do zena sto raboti vo.labaratorija ...taa mi kaza deka vo krvta se utvrduva bremenost 8 dena posle oploduvanje Dali e toa.tocna informacija