Да, точно. На домашен тест покажува покасно, после 2 недели од оплодување. Ти имаш направено тест преку крв од кога ти каснело. До тогаш сигурно имало и повеќе од 8дена од оплодување. Ке покажело барем 5,10 тоа е повеќе од 2, а треба да биде поголемо од 2 за да биде позитивно.
Da Devojki sakam da prasam vcera napraviv test za bremenost preku krv no podocna vidov deka imam krvarenje testot mi ispadna negativen dali moze testot da e greska Inace testot go praves eden den od koga trebase da dobijam Sega imam krvarenje no toa e nekako pomalku od koga dobivav prethodnite cikluci
Тест домашен може да згреши, но да знаете ако правите преку крв тоа е тоа. Врз основа на тест преку крв докторите прекинуват терапија при инвитро, така да може да замислите колку се сериозни овие тестови.
Ti blagodaram mnogu bidejki sum zagrizena zatoa prasuvam Девојки се сомневам дека тестот преку крв не е точен бидејки го направив само 15 дена од овулација беше негативен и имам добиено но многу малку ми тече Сакам да отидам на гениколог што точно треба да кажам да ми направи ехо или Сакам да дознаам порано бидејки ако има нешто сакам да абортирам бидејќи сум млада и не сакам да ѓи прекинам студиите
Ако мислиш дека не е точен оди закажи си абортус директно што се мачиш со тестови? Помалку ти тече пошто ти е на психичка база замислено дека си бремена па хормоните си играат со тебе моментално
Што да е на психичка база бе девојче????Па тест преку крв си направила,сега имаш менструација што повеќе сакаш???Од тест преку крв нема поточно
Девојки може ли ваше мислење?Од утре натака треба да добијам а денес од сабајле многу светол кафеав исцедок имав на долна облека,а при бришење ништо.Слаба главоболка и подуеност како пред циклус.При фоликулометрија од овулацијата имаат поминато 14дена.Бевме активни со мм. Има ли надеж за бременост? Пријатен ден милички
Devojki sakam da prasam imam zakazano na pregled kaj lekar dali mkze na exo da se vide bremenost vo 4 nedela K
Да, така е, јас при прва бременост бев на ехо откако ми каснеше 2дена а имам циклус од 24-26 дена, се гледаше бременост но ми кажа да одам по две недели за да потврди, и тогаш веќе имаше срцева реакција