zdravo devojki ja sum nov clen podolgo vreme ve sledam pa resiv da vi se pridruzam i da mi pomognete vo edna dilema epa vaka imavme nezastiten odnos so decko mi na 15.12 i svrsi vo mene a na 18 treba da dobija dali bi imalo nekakva sansa da ostanam bremena posto mi se neplodni denovi i dali ako vo slicaj ne dobijam za 2 dena i napraam test bi pokazal tocni rezultati ?
Мислам дека не би требало да си трудна ако имаш редовен циклус(да ти иде точно секој месец) Во друг случај е можно но, не верувам.
Aj da si prasam i tuka vo ponedelnikot se razbudiv so povrakanje od koe si dobiv glavobolka koja trae seuste vo nekoj periodi od denot samo ne tolku intenzivno...vo sredata isto povrakav vo 6h i 12 na pladne od togas navaki imam samo nagoni...e sega ne mi kasni rano e seuste treba da sobijam na 30...isto imam cesto krkorenje na creva od deneska tapa bolka vo jajnici i poduenost...nekoj slicno nesto?mislenje? Thanks
Симптоми на бременост може да имаш по имплантација на оплодената јајце клетка, не пред тоа. Или си јадела нешто расипано, или си имала вирус. Пиј повеќе течности, главата те боли од дехидратација од повраќањето, а тест ќе правиш на 31-ви, ако не добиеш претходно.
Здраво, пред 2 недели имав незаштитен однос со дечко ми 4 дена после претпоставениот ден за овулација, требаше да ми дојде на 21 имав болки и грчеви но немам менструација сеуште денес направив тест кој испадна негативен а досега ретко се случува да ми доцни менструацијата. Дали е можно да сум бремена
Можеби сум офф топик,но морам ова тука да го пишам. На 8 ноември 2018 го загубивме бебчето,во вториот месец,само 3 дена од кога дознавме дека ќе имаме бебе,искрено никогаш нема да го заборавам овој датум,и тоа мало ембриомче кое требаше да биде јуначе,но Господ така решил,немојте да губите надеж,немојте одма да донесувате негативни заклучоци,дека никогаш пак нема да останете бремени,и итн итн.Животот е борба,некогаш сме доле,некогаш сме горе,мораме да бидеме силни и храбри,да се бориме до крај. Сакам да ви дадам подршка на сите тука на форумов,и ви посакувам од срце и душа,сите во животот да си видите две цртки,па нека се и повеќе пати(повеќе деца),колку што ви сака душата.
Devojki presrekna sum..vcera napraviv dva testa bremena sum....pred 1 godina imav dva abortusa ...kaj e gospod nikoj ne e
Женски породена сум со царски пред 4 месеци и циклусот уште не ми е дојден.. Е сега пред околу 2 недели со мм имавме незаштитен однос,одма јас се измив,ама сомнеж ме изеде дали е можно да сум останата пак бремена???
Ако ти свршил внатре има шанси за бременост. Ако не, нема. Направи си тест тие денови за да знаеш на што си.
Нема врска што си се измила,ако свршил во тебе. Штом бил односот пред 2 недели направи тест за некој ден и ќе знаеш на што си.
Да ве прашам нешто можеби и смешно ама дали има некоја што останала трудна на ваков начин? Кога при крај на сексот партнерот ќе ејакулира во кондомот и како за баксуз кондомот остане внатре во вагината и пола од спермата истече внатре додека се обидувате да го извадите кондомт @waterland градите се малку чудни мислам на тоа дека вените се по "модри", по тешки се осеќаат, алвеолите се мааалку по темни или имаат како обрач тенок изцртан околу.
Кај сите е различно.Мене не ми потекоа само почнаа да си растат .Не ме болат,не се осетливи на допир ,немам вени никакви,не ми се потемнети брадавиците дури и нормален прслук си носам.Апсолутно единствена промена е што ми растат и толку.