Pred 11 dena imav odnos no ne sum sigurna dal svrsi vo mene. Mi docni, osven toa nemam nikakvi drugi simptomi na brememenost denes napraviv test i ispadna negativen. Dali e mozno otkako kje dobijam i ako napravam test da ispadne pozitiven ? Be molam za odgovor
Здраво направив тест за бременост, имам нередовна менструација првиот тест беше негативен после еден час погледнв во тестот имаше бледа црта, утредента направив уште еден и пак исто на почетокот после 5 мин само една црта, а после половина уште една бледа дали на некој му се има случено нешто слично?
Резултати на тест за бременост се читаат до 5 минути од нанесување на урината. После 5 минути резултатите се невалидни
Ај земи друг Шур чек до 30 мин е валиден мислам Можно е да си бремена Инаку мене тој одма ми ги даваше двете црти.
Тест е валиден од 3-5 мин. после тоа не.... Исто така и доколу се појави ептен бледа црта се смета за позитивен резултат .. Ова го учев и на факс и во лабораторија кога работев....
сигурно бремена си мене исто ми покажуваше дека многу рана бременост е . невозможно е да излезе друга црта ако нема бременост