Zdravoo na sitee... sakam da spodelam so vas... vcera pravev tes i pokaza pozitivno no denes mi dojde mesecnijot ciklus.. neznam sto da mislam dali testot pokalaz lazno ili ne ve molam za pomos
Оди нека ти дадат нешто за подршка,некоја прогестеронска терапија и испитај бета. Јас вака имав позитивен тест и за 3 дена добив,бетата ниска и опаѓаше биохемиска бременост имав. Да не направев тест немаше ни да знам дека сум бремена,ќе мислев ми каснело 2-3 дена па сум добила.
Бидејќи при закачување на ембрионот има крварење се мислам да не е од тоа.Стомакот ме боли цел месец така на моменти ме сецка десната страна посебно...За 5 дена треба да добијам пак...Колкави се можностите да сум бремена?Ептен ме буни и тој бел исцедок кој секој ден е присутен.
I mene me maci istiot problem...znaci vaka imam sekogas redoven mens.ciklus a vekje mi kasni 13 dena..pravev test na 7 mi den od docnenjeto pokaza negativen e sega sakam da znam dali e bilo rano za da pokaze deka e pozitiven vo dilema sum dali da pravam dr test..a nemam nikakvi simptomi
i mene mi ispadna vakov testot ist mislev e negativen,mi docni menstruacija 4 dena a nikogas ni den mi nema docneto,bev na ginekolog mi kazaa deka matkata e spremna za menstruacija...site nadezi padnaa vo voda bidejki edna godina se obiduvame za bebe no nikako da se fati a ispituvanjata se vo red...cudno mi e sto mi nema nikako docneto tocno na 30 den sekoas,dali da imam uste nadez deka mozebi sum bremena ??