Јас мислам да си го повториш пак. Има бледа втора цртка не дека нема ама некако крива ми е.. повтори го од сабајле со прва мокрача
jas go frliv testot od nervoza vo prvite 3 min 4 nemase nisto i ispadnav sega mi tekna da go zemam od kanta pak i vidov deka ima bleda linija i zbudalev... neznam sto da mislam vi blagodaram mnogu devojki na utehata ❤❤
Ме интересира дали исцедокот треба да тече т.е да имам ИСЦЕДОК откако сум имала односи за да остсанам трудна. ////??????
Мац повтори си го утре ама терај по упатството Ако ти пишува после 5мин види го тогаш. Не чекај зошто како што имам прочитано ако стои тестот подолго време може да се јави втора црта а да не си бремена. Те чекаме утре со добри вести
Мислам дека е негативен. Повтори го пак. Да не е прерано правен колку ти доцни? За да останеш трудна треба само да имаш не заштитени односи, да сврши во тебе. Нема врска никаков исцедок со трудноќа. А кога ке сврши во тебе треба да истече сперма инаку кај би одела толкава количина
Девојки пишував и во другата тема Тест за Бременост, но гледам дека оваа е поактивна па би сакала да се консултирам и тука. "Девојки ми доцни неколку дена, но ги имам сите симптоми како за пред добивање. Направив тест во петокот попладне ( на 2 дена доцнење ) и се појави многу бледа линија. Го повторив тестот во неделата со утринска мокрача и добив уште побледа линија. Во четвртокот вечерта и петокот имав кафеав исцедок, доста слаб, траеше кратко. Ваше мислење?
Имавме односи последен ден од менструација и сврши во мене 2 пати, исто така и 1 ден после тоа сврши пак 2 пати во мене. Помина 4 дена од како се случи тоа па сакам да прашам кога и како најбрзо можам да дознаам дали сум бремена?
da ne e rano,jas denes bev na ginekolog i mi kazaa deka matkata e spremna za menstruacija nema nisto a i kazav deka testot bese negativen..ako i znaci toa nesto.. koga sega vidov bleda linija...inaku 4 dena mi docni..ke pocekam uste dva dena ako ne mi dojde pak ke kupam test...
Мене ми потече кафеав исцедок 2 дена пред да дознаам дека сум бремена,3 недели по зачнувањето.Така да нема правило кога според мене.
На колешка моја и се деси истово.Тест со пребледа црта,а после два дена веке беше потемна.Тест позитивно,а грешно да покаже се шансите мини мални.Ипак провери си преку крв.Со среќа
Здраво, мавме односи последен ден од менструација и сврши во мене 2 пати, исто така и 1 ден после тоа сврши пак 2 пати во мене. Помина 4 дена од како се случи тоа па сакам да прашам кога и како најбрзо можам да дознаам дали сум бремена?
go povtoriv posle dva dena negativen e nema nisto a 7 dena mi docni i nemam nikakvi simptoni za menstruacija sto e ova neznam zbudalev.....