Да, посензитивен е и детектира помало количество на hcg. На тестот пишува дека покажува 5 дена по зачнување, односно 8 дена по ризичен однос. Сепак, колку си поблиску до добивање толку подобро. Мене 8 дена пред добивање ми покажа многу бледа линија, дури мм ме направи луда, го повторив 2 дена пред добивање пак имаше бледа линија ама доволно јака и мм да ја види во секој случај најдобро е да се почека да закасни, ама јас сум нестрплива по природа и не издржа срце јуначко
10ти ден како ми касни и сабајле правев тест кој излезе негативен. Утре ќе правам уште еден. Што мислите?
Од кои причини може да ми доцни? Јас и така имам нередовен циклус и веќе 3 пат ми се случува да ми доцни по 10дена.
Devojki zdravo denes mi e 12 den sto mi kasni sabaljevo imav malku kafeav iscedok bev kaj genikologot ne mozese nisto da vidi sega gledam pak edna kapka imam mozno li e da e Implantacija
Kaj nas samo vo petok moze da se napravi test preku krv mi rece da pocekam dva tri dena da napravam test inace da 12 dena mi docni pa ke pocekam
Ако си бремена , во петок веќе би требало да си осма недела . А велиш имаш кафеав исцедок,кој не би требало да се занемари. Ако имаш редовен циклус , сега е доцна за имплантација . Веќе си влезена во 5-та недела . Зошто не направиш тест преку урина барем , сега со сигурност ќе покаже
Nemam redoven ciklus najmnogu sto mi ima docneto e 10 dena ama sega veke 12 i jas se plasam mnogu prvata bremenost mi zavrsi so spontan vo 8 nedela ama ne prokrvariv zatoa deneska odma pojdov kaj maticniot ama nisto ne mozese da vidi samo da ne ispadne nesto loso pak nemam sila poveke
Здраво на 17ти. претходниот месец пиев апче "ден потоа".Од еllaOne одма после односот.На 19ти истот месец ми протече обилно крв и тоа траеше некој 5-6 дена.За да бидам 100% сигурна дека не сум останала бремена направив тест за бременост после 14 дена од односот.Тестот искочи негативен.Јас сеуште не сум добила и веќе ме фаќа страв..Дали е потребно да правам уште еден тест?
Нема да добиеш. Апчето за ден потоа е хормонска бомба која биоритамот на организмот го изместува од колосек. А, бремена не си.