Нека провери репродуктивни и тиреоидни хормони. Не може со исхрана или со чаеви да и дојде, штом од апчињата кои и ги даде докторот, не и дојде. Да не била на пат некаде? Да не е на строга диета или вежба?
Devojki pomos! Imav nezastiten odnos na 15 februari pukna kondonot i toj svrsi vo mene. Vo periodot do slednata menstruacija sto ja ocekuvav na 8mi mart napraviv 3 test i site negativni... Bev i na ginekolog na 22ri mart kade sto me pregleda na eho i vaginalno i utvrdi deka nema bremenost, mi prepisa hormonska terapija so Primolut Nor koj gi piev 10 dena po 2 tableti do 2ri april... Imav mnogu slabo krvarenje so minimalni bolki samo dva dena, a ginekologot mi kaza deka treba da ocekuvam obilno i normalno krvarenje kako za menstruacija. Pak bev na pregled i napraviv test za bremenost preku urina, eho, vaginalen pregled, test so krv vo Avicena i site bea negativni! Ovaa nedela me boli stomakot, ima gadenje i nagon za povrakjanje. I pokraj toa sto bev kaj dva ginekolozi nikoj ne moze da utvrdi pricina za ovaa sostojba vo koja sto se naogjam zagrizena sum i se plasam za moeto zgravjee
Девојки едно прашање. Ми доцни 7 дена цела недела сите симптоми ми се како да ќе ми дојде во секој момент ама ништо. Денес правев тест за бременост беше негативен. Си мислам да почекам уште ден или два па да одам на доктор. Ако некоја имала вакво искуство да ми каже дали и покрај негативен тест била позитивна на тест со крв. Поздрав до сите
Zdravo imma edno prasanje. Sw obiduvame za bebe posle eden spontan pred godina dena. Mi docni veke 4 dena pred 4 den napraviv test iskoci negativen eve i denes ne mi doslo..prasanjeto do vas e dali e mozno iako sum bremena prviot den na docnenje da pokaze negativno a sega ako napravam pozitiven dali moze da se smeni za 2 3 dena rez. Inaku sum so redovni menstr nemam nikaoov problem. Sega ne osekam bolka ni vo gradi samo mali bolki vo stomak kako so se mens. I izrazeni veni nekoi na gradite i nisto drugo. Vr molam za pomos samo trcam po apteki za tstovi
Земи си уште еден направи посензитивен , на пр Self Clear мислам беше земи си . Може и те како да се смени Може покасно е настанато оплодување.
Eve 6 ti den jas seuste nemam mens. A test negativen napraven vcera nikogas ne mi kasnelo do volku. Znaelo den dva ama 6 dena ne. Ako nema bremenost sto mozr da bide ? a tolku ocajno sakam da vidam ||
И кај мене слично така , тест и преку крв позитивен одам за една недела скоро на преглед ептрн бледо де познаваше на ехо , спрема док 4нед да било отприлила , ми закажа пак за 5дена Колку време помина од вториот до третиот преглед , мене ми закажа за утре , отприлиkа 5нед би требало да сум сакус секако ќе се знае ама си мисл да почекам до наредна недела и срцева акција би требало се слушне незнам дали да почекам уште некоа ден
vi se pofaliv so bremenost no na kraj se zavrsi so biohemiska bremenost.Eve veke 5 mesevi se obiduvame za bebe trebase da dobijam denovive no imam sekoj den samo po nekolku kapki temno kafeava krv i tolku.pravev denes test i negativen bese dali e mozno sega da ima vgnezduvanje na oplodenata jajce kletka,vsusnost da stanuva zbor za docna ovulacija.vasi iskustva inaku sekako ke zakazam pregled denovive.Backi do site