Штом ти доцни не е рано и може во било кој дел од денот да правиш, па дури и со најефтин тест ќе покаже.
Јас правев на 2 дена доцнење, уште ке чекав ама мажот ми беше по нестрплив, а ми беше страв да не се разочарам. Го правев во текот на денот, покажа бледа втора линија. Ти посакувам среќа
Devojki mene ne mi docneshe pred vreme go napraviv testot poradi chustvo na promena na moeto telo organizam i mi izleze dve linii zatoa mi treba mislenje ciklusot treba da mi zapochne za 4 dena
Здраво дечки, Што мислите ми каасни скоро два дена сега направив тест и вака ми покажа што мислите позитивен е или не.. ? Ке направам утре уште еден за сигурно..
Зошто сметаш дека не се сигурни тестовите? И да отидеш на гинеколог, рана бременост не се гледа. Инаку позитивен ти е тестот. Бремена си, честитки. @Miss.N тестот е позитивен, бремена си. Честитки и лесна бременост
Да да можеш за два дена да си направиш уште еден со утринска мокрача, треба да е потемна линијата. Ама овој е позитивен дефинитивно. Јави си се кај гинекологот, договори се за прв преглед и доагај во Труднички муабети Дај Боже да си имаш школска бременост и за горе доле 9 месеци бебушче во раце
Jас мислам дека лажно позитивен тестот не може да биде. Може да биде лажно негативен а да има бременост само ако е прерано направен.
Хехе, ајде дај боже пак ке направам така наутро или преку крвна слика.. Иначе имам и болки во долниот дел на стомакот особено во десниот јајник (ме болело вака кога сум била преладена во тој дел) па така да ме боли и како притисок чуствувам.. не знам што би значело тоа..
Ако не им верувате на тестовите, зошто ги употребувате?! Како така не сте сигурни во себе?! И јас кога направив тест и кај мене беше со многу бледа линија, за два дена отидов на гинеколог и ми потврди бременост, утре одам да слушнам срцева реакција, се надевам ќе видиме срценце... Едноставно не ви се верува во тоа што го гледате, сумњате во самите себе, немојте, радувајте се. Мило ми е за двете. Ви посакувам лесна бременост,и јас сум на самиот почеток. *