Ако тестот покаже втора линија бремени сте, БЕЗ РАЗЛИКА колку и да е бледа. Не знам зошто прашувате за мислење со апла изразена втора линија.
Zdravo feminki da ve prasam mi docni 3 dena prethodno imav jaki bolki vo jajnicite i kicmata i gradite me bolea, a sega mi prekinaa bolkite vo jajnicite samo gradite me bolat dali da pravam test na 15 april mi bese poslednata moze da se kaze i na 14april zasto vo spienje mi dojde
Претходните месеци циклусот ми доаѓаше на време, незаштитен однос имав со дечкото во неплодни денови и тоа без никакво свршување внатре, требаше вчера да добијам но не ми дојде, вечерта имавме заштитен однос исто со свршување надвор и потоа кога се избришав забележав крв а сабајлево беше кафеав исцедок, направив тест негативен испадна Дали постои простор за грижа или крвот може да значи најава за менструација?
Здраво девојки имав менструација на 10ти април а на 26ти април имавме односи со дечко ми и сврши во мене а сега на 10ти мај 2 дена имав само кафеава течност и ме болеа јајниците дали е рано уште да направам тест?
Па кај и да е време ти е за добивање,може и веќе ти доцни,не знам на колку време добиваш. Направи си тест
Скоро сум породена, синоќа мм сврши во мене о "трагедијата" да биде уште поголема - плоден ден ми беше. Голема е шансата пак да забременам?
Да, големи се шансите за бременост, почекај 14 - 20 дена и прави тест, ако не добиеш на датумот на кој треба да ти дојде менструација.
Бев кај матичната. Ми рече дека не е убаво да пијам додека дојам, без разлика што пишува на упатството така. Вика дека нема логика за 8 саати да се исчисти од телото хормонот. Мора да се продаваат лековите. Исто ми рече дека поради тоа што дојам имам покачен пролактин, и дека не би требало туку-така да останам бремена. Ме виде на ехо. Имав една фоликула, не беше пукната. Тоа рече дека дополнително ја птежнува ситуацијата, но сепак сперматозоидите 72 саати се активни. Аман... Загрижена сум