MI kasni veke osum Dena testovi dva napraiv dvata negativni ne znam iskreno so e rabotata nekoj sovet ako moze
Не си стварајте паника доколку ви доцни, а имате негативен тест, земете во предвид дека е лето и дека самите жештини предизвикуваат варијации на крвниот притисок и стрес на организмот , а тоа влијае и на менструацијата кај жените. Водам евиденција за својот циклус од првиот ден, сум приметила дека јуни, јули и август имам благо пореметување.
Каков совет бараш кога ти е мака да напишеш две реченици и да кажеш дали воопшто си имала ризичен однос? Патем најобро би било да посетиш гинеколог.
Zdravo, Menstruacijata mi zavrsi pred 5 dena 25.06 ..pred 2 dena za prv pat posle 3 godini decko mi svrsi vo mene sega me interesira kolkavi se sansite za zabremenuvanje (ne mi se plodni denovi) blagodaram odnapred
Мислам дека се плодни денови баш после менструација. Бар кај мене е така. Но ете ако кај тебе не е така, треба да знаеш дека секогаш постои можност за бременост штом имаме незаштитен однос.
Pa neznam iskreno ne mi e verno toa moj kalendar pa zatoa sakav da prasam tuka ne se plasam sto bide neka bide haha
И јас го имам тој календар. Мислам дека е точен. Ние еве 2 месеци се обидуваме. Не сме запнале редовно ама ете тие плодни денови баш гледаме да се видиме,да имаме односи. И до сега не фатило. На некои од еднаш им успева, ни плодни денови гледаат ни ништо. Нема правила. Ти посакувам да се израдуваш наскоро
Imav odnosi bas posle ciklus sigurno sum bremena barem po moe, povrakav imam bolki vo dolniot del na stomakot a gradite ne me bolat kako za pred ciklus
Направи тест преку крв. Бидејќи ти касни 8 дена како што пиша погоре ,нема шанса да не ти покаже точен резултат.
Zdravo.sakam da prasam dal8 neloi imal iskustvo so testovite. Sabajle pravev test vtorata linija bese mnogu bleda edvaj se gledase posle pola saat stana rozeva znaci ubavo se poznavase a sega ja nema ic vtorata linija. Inace gradive me bolat na dopir poveke levata.imav posledna na 14 juni.plodni denovi mi bea od 25 do 30 juni. Znaci imavme sex so mm toj period
Da ama kaj mene se izgubi vtorata linija a na pocetokot koga go prabev bese bleda pa posle potemna znaci stana vidlivi a sega ja snema i se razocarav.Daj boze da iskoci kako kaj tebe
Многу рано си го направила тестот,после 15 дена од последна менструација? А минатата недела сте имале односи,ако дошло до плод уште не е ни имплантиран...
Мислам дека на повеќето тестови пишува дека резултатот е најточен во следните десет минути, потоа што и да покаже не е 100% точно. Мада мислам дека и си подранила со тестот иако знам какво е чувството цело време во исчекување. Почекај уште некој ден и направи одново тест. Јас веќе се опремив со 5 и чекам да помине неделава па да ги направам