Не се симптомите од бременост. За да се, треба бета хцг да е над 2000 и да има срцева акција, кога и најмногу се лачи хормонот на бременост. По претпоставка дека си бремена еве, 10 дена пред да добиеш хормонот на бременост ти е многу низок и не дава никакви симптоми. Од жешкото време ти се сегашниве симптоми.
Imav bolki menstrualni malku krv veke cel den tece ama pomalku a mi kasnese celi dve nedeli se nadevam ne e spontan posto Toa sepak boli so znam.. Ve molam sovet u vtornik imam zakazano
Се навратив наназад ама не сретнав никаде дека си потврдила преку тест или крв дека си бремена. Беше или не беше?
Vekje 6 dena mi kasni napraviv test negativen e a i nemam trundicki simptomi, bolki pred menstrualni gi imam po malku, shto moze da e ?
Devojki da ve prasam treba da dobijam za 3 dena no nemam nikakvi simptomi za dobivanje ni oteceni bolni gradi ni bolki vo stomakot sto e cudno za mene uste 1 nedela pred da dobijam gi imam tie simptomi sega nisto ... ovoj mesec probuvavme so maz mi da napravime nesto dali e mozno da sum bremena ili pak lazna nadez ?
После 6 дена сигурно е точен тестот значи не си бремена, а тоа што ти касни треба да посетиш гинеколог тој најдобро ќе ти каже.
Здраво девојки. Имавме со дечко ми два ризични односи првиот на 7ми април и вториот на 30ти јуни. Првиот беше во плодни денови а вториот во менструација. Април си добив редовна нормална менструација а во мај со два дена доцнење добив и ми траеше не пуни два дена значи вториот ден немав ништо. Средината на јуни бев на преглед се ми беше ок и не спомна никаква бременост докторот. А јуни имав 4 дена менст многуу ретка и розеникава крв. Значи имам две прашања. Дали е можно да сум бреѓена од април и на прегледот да не ми виделе или пак да останам бремена сега во јуни во менструација? Можам да направам тест ќе покаже нешто ако има или рано е?
Да се гледа втора бледа линија веројатно станува збор за многу рана бременост. Колку дена ти доцне? Повтори го тестот утре или задутре, а за најверодостојни резултати провери си бета хцг преку крв. Со среќа.
Еден ден ама многу бев нестрплива. Како и да е фала многу,ке го повторам само ми требаше мислење од некој со слично искуство
СО првото и второто бебе тестот кога вака ми покажа бев некаде околу 2 ипол недели бремена. Сигорно е многу рана бременост, честитки
Zdravo. Eve pak jas. Bcera pravev test mi bese negativen. Sabajlevo koga stanav i otidov vo wc. Koga se izbeisav ba toaletot imase kapki krv rozevi. I cel den odam vo wc da vidam da ne prokrvaram. Znaci imav na 14 juni posledna. Gradive me bolat imam na niv bidlivi veni mi se losi i bockanje na levata strana. Sakav da prasam dali e mozno implatansko krbarenje i rano da sum go napravila i oboj test. FALA