Zdravo devojki i zeni nova sum ovde...pa ete i jas maka macam da dobijam bebce ke mi znaci sekoe vase mislenje...imeno minatiot mesec imav menstruacija na 18 traese 3-4 dena i bese so cudna kafena boja i oskudna.obicno imam normalna menstruacija no ova me zacudi i i plus ovie nekolku dena nepodnoslivo si imam maka so gradite mnogu mi se osetlivi i me bolat...sakav da slusnam vase mislenje ili iskustvo slicno,od testovi mi e dosta taka da bi mi znacel vasiot muabet...inace ne pijam nikakva terapija...fala i pozdrav do site
За жал само тест може да ти го даде одговорот. Направи си, ако било имплантациско крварење а ме циклус треба да добиеш жар црвени линии. Ако е негативен, болните гради значи дека ќе добиеш за една недела Со среќа
Taka si e vo pravo si,samo sto ic ne mi se kupuva test se si vikam aj uste nekoj den da ne dobijam,znaete tesko e na psihata sevo ova zatoa pisav da vidam sto mislite vie ,sepak fala mnogu mi znaci
Moze sovet. Trbase da dobijam na 12.07 ne dobiv sabajle naprabiv tes i nehativen e. Osben gradive sto me bolat i ne osekam drugo nisto. Dali e rano za da mi pokaze ili neznam.... a inace poslednata ni bese na 14.06. Ne osekam drugi simptomi samo apetitot mi e zgolemen geadive me bolat i tt me e 36.8 merev i vaginalno 37.ima li sansi da sum bremena. Fala
Здраво девојки Требаше да до добијам на 22.06 но сеуште не сум добила . Но имам болки во мешето веќе една недела слични како менструалните. Не нон стоп туку повремено. Тест не сим правела. Инаку да напоменам под стрес сум овој месец. Дали од тоа ми касни
Lele mila i jas sum istiot slucaj samo sto jas pravev test pred edna nedela i ozleze negativen. Neznam sto e rabotata zoato ne mi doaga.
Zdravo decki. Aj da prasam trebase da dobijam na 12.07 ne dobiv dobiv na 14.07 e sega pred da dobijam custvuvav bolki vo gradite nadurnos vidlibi veni na niv losenje i povremeno povrakanje znaci na 14.07 koga dobiv istite simptomi gi imab mi traese do bcera znaci dva dena i tolku denes skoro ic,a istite siptomi mi se se uste prisutni plus i denes osekam kocenje na desnior prepon i povremen pritisok dole na stomakot. Mozno li e da stanuva zbor za cverna bremenost
Каква е таа цверна бременост? Може вонматерична мислиш? Оди на гинеколог најпаметно да те видат на ехо
Pa mislam deka bremenosta so menstruacija ja vikaat cvetna bremenost taka citam na net a vonmatericna e drugo Neka pise iskustvo nekoj sto imal vakvo ili pak znae. Pozzz