Pa da ama kolku ke pokaze testot zosto neli toj pokazuva samo na izostamok na menstruacija a jas sepak imav nepolni tri dena. A simptomite uste mi se prisutni i gadenje i oteceni gradi i ne mn silmi bolki vi polivinata naduenos na stomakot bolki na nozete od preponi do kolena isti simptomi kako i za dobivanje e sega koga mi dojde na 14.07 ne custvuvav nisto edino gradite me bolea a sega site ovie simptomi gi imam stbarno ne mi e jasmo. A i plus imam glabobolka i od vreme na vreme gradite me zabockuvaat kako so iglocki
Оди во аптека и земи си еден тест. Ако си бремена веднаш ќе покаже. Барем ќе си бидеш сигурна, вака се нервираш само...
Има многу бледа линија или јас си замислувам?? За 4 дена треба да добијам, не можев да издржам го направив порано тестот
Zdravo decki. Definitivno na testot denes dve linii. Sekako ednata pobleda. Najberovatno sum po moe 5 ned. Ama pri odenje vo toalwt i pri brisenje imam nekoj kafeav iscedok. Dali e ok ili ima mesto za panika
Opasmo e ili moze da se poceka do ponedelnik?imam i teskotii na zeludecot losenje i mali bolobi vo kicmata. Gradite mi se oteceni no ne me bolat mi se koci samo desnata noga kaj preponot. Dali e i toa normalno
Sepak blagodaram ama mislam deka e ok kako sto citav po net. Deka e normalno. I doktorot maticen ne mi raboti sab i nedela. Ako nesto ina pravac drzavna. Samo nedaj boze
Избегнувај тестови со сина боја ,знаат многу често да имаат евапорациска линија (тоа дознав од чепкање по нет,кај нас во Мк секако ги немаме) . Земи си утре друг со цевена боја што се цртките и направи го . Ти посакувам среќа и ||
Зошто би го чекала матичниот ? Отиди кај било кој друг доктор , дури и во друг град , дури и во приватна клиника тие имаат дежурни постојано јас минатата недела (во недела) за ситница отрчав ме примија од друг град возевме 150 км . Можеби не е ништо сериозно , но може и да е . Можеби ќе треба да ти дадат подршка за бременост . Не оставај на случајност , јас на твое место и надвор од државата би отишла само да проверам дали е се во ред . Извини што сум малку груба , ама кога станува збор за вакво прашање .. Ти посакувам да биде се во ред .
Zdravo so decko mi imavme odnosi sekako zastiteni toj ne svrsi vo mene tuku nadvor i posle 13 dena dobiv menstruacija a sega imam bolka vo gradite(okolu bradavicite) mozno li e da sum bremena posto imam slusnato od predsemna tecnost mozelo Helppp
Mislam mi dojde prviot den slabo mi tecese vtoriot kako i obicno poveke a tretiot den mi prekina pa mi e strav da ne sum bremena slucajno